روزانه های سینمایی
آنچه در تعطیلات گفتیم و نوشتیم

آنچه در تعطیلات گفتیم و نوشتیم

با تبریک مجدد سال نو به همه دوستان، خوانندگان و کاربران روزانه های سینمایی، فعالان نمایش خانگی و سینمای ایران! چنانچه در تعطیلات ۱۸ روز گذشته، موفق به خواندن مطالب منتشر شده در این تارنما نشده اید، این پست راهنمای شما برای دسترسی به آن دسته از مطالبی است که در ایام تعطیلات منتشر شدند و اینک با تولید یادداشت ها و خبرهای تازه تر در صفحه اول سایت، مشاهده نمی شوند.

خاطر نشان می کنم، دوست همراه آقای حسین رحیم نیا در سه هفته گذشته با ارسال هشت یادداشت، به تازگی و طراوت سایت در روزهای کم خبری و رکود تولید محتوا در عرصه های فرهنگ و هنر کمک کرد.

تعدادای از فیلم های برگزیده کاربران "روزانه های سینمایی" در سال ۹۱ در جدول پخش فیلم های سینمایی تلویزیون در نوروز ۹۲ قرار گرفت.(اینجا) اگر می خواهید بدانید که چرا تولید و عرضه برنامه های در اصل تلویزیونی، برای نمایش خانگی بگیر نگیر دارند، (اینجا) را بخوانید. توجیه تهیه کننده فیلم "رژیم طلایی" در شکست تجاری فیلمش (اینجا) به نقد کشیده شد. محصولات نمایش خانگی طی چهار هفته حضور بلامنازعی در مراکز فروش داشتند.(اینجا) گرایش مخاطبان به شبکه های فارسی زبان ماهواره ای می توانست در ایام نوروز کمتر شود، اگر به پیشنهاداتی که در (اینجا) به آنها اشاره شده است، عمل می شد. بازدید رییس جمهور از پشت صحنه فیلم سینمایی "رنج و مستی" به قدر کافی جالب و ارزشمند بود که نیازی به توسل به پیاز داغ زیادی نباشد.(اینجا)

قسمت های ۱۱ و ۱۲ سریال "ویلای من" راضی کننده نیست و می تواند زنگ خطر را برای گروه سازنده به صدا درآورد.(اینجا) اگر جایی به عنوان شاهد عقد حضور داشتید، سعی کنید اطلاعات سینمایی خوبی به همراه داشته باشید!(اینجا) مروری بر اهم وقایع سال گذشته سینما و نمایش خانگی ایران در(اینجا) قابل دسترس است. گاهی در فضای ظاهراً سفید بین خطوط و سطرهای نوشته شده نیز می توان، حرف ها و نکاتی را یافت.(اینجا) شاید سریال "آب پریا" به این دلایل در سکوی دوم انتخاب تماشاگران تلویزیون در ایام نوروز نشست.(اینجا) فیلم حوض نقاشی حتی اگر منتخب اول مردم در سی و یکمین جشنواره فیلم فجر هم باشد، نقاط قوت و ضعفش باید جداگانه مورد بررسی کارشناسی قرار گیرد.(اینجا)

انتقاد کاربران از صداهای تکراری در دوبلاژ فیلم های شبکه نمایش خانگی، با انتقاد از بازیگری صدا پیشگان مقابل دوربین نیز همراه شد.(اینجا) نشریات کشور در شماره نوروزی خود نیم نگاهی نیز به سینما و نمایش خانگی داشتند. این موضوع در پست جداگانه ای بررسی شد.(اینجا)و(اینجا) توجه برگزارکنندگان سومین دوره جشنواره اینترنتی دوبله انیمیشن به پیشنهاداتی برای ادوار بعدی جشنواره جلب شد.(اینجا)

حسین رحیم نیا در کسوت راوی در فواصل دید و بازدید های نوروزی و بالا و پایین کشیدن های کرکره فروشگاهش در بندر زیبا و مهمانپذیر انزلی، دست به قلم شد و یادداشت های سلسله واری را تحت عنوان "وبلاک نویسان ویدیو رسانه " قلمی کرد. از او تا کنون پنج قسمت با همین عنوان انتشار یافته است که قسمت اول(اینجا)، دوم(اینجا)، سوم(اینجا)، چهارم (اینجا) و پنجم (اینجا) در معرض دید شماست.

راوی "اندر احوالات نمایش خانگی در سالی که گذشت" اینگونه نوشت.(اینجا) او برای جور شدن بساط پذیرایی نوروزی اش حلوایی را هم دست و پا کرد و موجی از کامنت های با ربط و بی ربط در پای نوشته اش جاخوش کردند.(اینجا)

سعید رجبی فروتن

در کنار روزمرگی های معمول، این جا خودم و افکارم را ثبت می کنم. از فرهنگ و هنر تا سینما و نمایش خانگی... می توانید نوشته های من را در «روزانه های سینمایی» دنبال نمایید.

اضافه کردن نظر

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

مرا در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید