کیمیا را دیدید؟ این ستایش شونه! قصه فیلم "ستایش" ساخته محمد رضا رحمانی یاد فیلم خوب "کیمیا" به کارگردانی احمد رضا درویش را در اذهان زنده می کند. اگر در سکانس پایانی آن فیلم، بیننده به صرافت درمی یافت که رضا با بازی درخشان خسرو شکیبایی تحت تاثیر فضای نورانی حرم امام هشتم(ع) قید دیدن و تصاحب دختر نه ساله اش را می زند، در فیلم ستایش دختر در استانه ازدواج قرار گرفته و خانمی که کفالت او را بر عهده گرفته است، عیناً مثل شکوه با بازی بیتا فرحی در فیلم "کیمیا" دکتر است.
در فیلم اخیر؛ ستایش یعنی همان دختر موضوع مورد مناقشه عاطفی بین نامادری و پدر واقعی، متوسل به روح پدر خوانده شهیدش یعنی همسر خانم دکتر می شود. شاید او بتواند گره از کار فروبسته بگشاید. فیلم به سیاق مد روز، پایان بازی دارد و حسرت بر دل بیننده باقی می ماند که فرجام قصه سرانجام به کجا ختم می شود.
سند شصت و پنجمین فیلم ایرانی شبکه را به نام موسسه جوانه پویا زده اند و پروانه نمایش به نام آن موسسه است. در فیلم انونس یک دوجین از برنامه های آینده موسسه رسانه های تصویری را می بینید. بر روی جلد نشان تجاری دو موسسه کیمیا نما و رسانه های تصویری می درخشد.!
اقای مدیر اسم فیلم نیایش نیست و ستایش است محض اطلاع
متشکرم . ببخشید
سلام اقای فروتن اینی که نوشتید یعنی چی ؟سند شصت و پنجمین فیلم ایرانی شبکه را به نام موسسه جوانه پویا زده اند یعنی فیلم شبکه ایرج قادری رو میگید؟
سلام
منظور فیلم ستایش است.
جناب فروتن عزیز تا جایی که اطلاعات بنده حقیر یاری میکنه و پرس و جویی هایی که کردم این فیلم سینمایی نیست و پشت جلد به اشتباه خورده سینمایی
در بانک اطلاعات پروانه ها فیلم سینمایی قید شده است. آقای کیانوش عیاری در مقام تهیه کننده و سایر عوامل حرفه ای سینمای ایران در کار ویدیویی ظاهر نمی شوند