فضای مجازی به قدر کافی همه ابعاد زندگی شخصی و جمعی ما را تحت تاثیر قرار داده است و بسیاری را سخت معتاد خود کرده و ادب و آداب اجتماعی را از یاد خیلی ها برده است. بطوریکه ترجیح این عده آن است که پیله و غار تنهایی خود را با هیچ چیز عوض نمی کنند و به زعم خود با پناه بردن به فضای مجازی از عالم تلخ واقعیت می گریزند.
مشکل از جایی حادتر می شود که بستر فضای مجازی و حضور در شبکه های اجتماعی سبب تزلزل و شکنندگی روابط خانوادگی گردد و کیان خانواده را تهدید کند.
در فیلم «جشن دلتنگی» «پوریا آذربایجانی» در چند قصه موازی تاثیرات مخرب وابستگی افراد به شبکه های اجتماعی و اخاذی و سوء استفاده جمعی دیگر از این دستاورد شگرف را روایت می کند با این حال در «جشن دلتنگی» به دلیل تعدد قصه ها و به تبع آن شخصیت های گوناگون، حق مطلب در باره هیچیک از قصه ها آنگونه که باید ادا نمی شود و به این خاطر فیلم اپیزودیک «جشن دلتنگی» کشف تازه و دیدگاه نویی را از تاثیرات متقابل انسان ها و شبکه اجتماعی مطرح نمی سازد.
کافی بود «آذربایجانی» با گزینش یکی از همین چند قصه و تمرکز بر آن، دغدغه هایش در باره فضای اجتماعی را با شاخ و برگ کافی و تقسیم شخصیت ها به اصلی و فرعی بیان می کرد تا هشدار جدی به جامعه مبتلای ما دهد. تامین و توزیع «جشن دلتنگی» را «هنر اول» بر عهده گرفته است و حضور زوج «مینا ساداتی» و« بابک حمیدیان» روابط و تماس این دو را به شکل ملموس و روانی درآورده است.
با سلام خدمت آقای فروتن و عرض خسته نباشید
به وقت شام چه تاریخی در شبکه نمایش خانگی توزیع میشه؟
با تشکر از توجه شما