از فردا نخستین مجموعه جدید داستانی نمایش خانگی با نام ابله و به کارگردانی فیلمساز جنجالی سینما و تلویزیون ایران، کمال تبریزی توزیع می شود.
تبریزی دست به نقد؛ سه فیلم و یک سریال به نمایش در نیامده و توقیف شده دارد که در نوع خود رکوردی محسوب می شود. البته جایگاه اول در فیلم های به محاق گرفتار آمده را باید برای ابوالفضل جلیلی کنار گذشت اما شهرت و آوازه تبریزی قابل مقایسه با جلیلی نیست. تبریزی سرآمد شوخی با لباس روحانیت است و مارمولک او در سال ۱۳۸۳ بسیار بحث انگیز شد. او در سال های اخیر با ساخت دو فیلم پاداش و خیابان های آرام، سبب خواب سرمایه هر دو فیلم و عدم نمایش آنها شد.
اوج بد شانسی تبریزی را باید در سریال ناتمام مانده داستان های “سرزمین کهن” دانست؛ مجموعه ای که اعتراض اجتماعی وسیع عشایر بختیاری را در زمستان سال گذشته، به همراه آورد و مدیریت محافظه کار صدا و سیما را در ماه های پایانی خدمتش به توقف سریال وادار ساخت.
تاخیر یک ماهه در ارائه سریال ابله کم کم داشت به ایجاد این ذهنیت کمک می کرد که سریال دچار ملاحظات ممیزی شده است و تبریزی کار در نمایش خانگی را هم باید از سر بدر کند، اما خوشبختانه صدور پروانه سه قسمت اول خیال همه را آسوده کرد و هر چه بود تا اینجا به خیر گذشت.
بدون شک همانند دیگر مجموعه های نمایش خانگی قسمت های نخستین ابله در تیررس نگاه کنجکاوانه اقشار زیادی از علاقمندان قرار خواهد گرفت و دریافت بازخورد های مجموعه، کار چندان دشواری نخواهد بود.
آنچه که در این میان تاسف آور است این واقعیت است که گروه سرمایه گذار و پخش کننده به جز تبلیغات معمول و قابل انتظار محیطی، هیچ تمهید دیگری را برای افتتاحیه سریال و رونمایی از آن نیاندیشیده اند. سریالی که در آن گروهی از بهترین های سینمای ایران خوش درخشیده اند، بی سرو صدا توزیع می شود و بنانیست خبرهای مکمل و جذابی برای آن تولید شود.
هر قدر شاهگوش و شوخی کردم برای سیاستمداران جذاب و خبر ساز بودند و شخصیت هایی به دیدن پشت صحنه آنها رفتند، ابله این امتیاز را هم تاکنون نداشته است. چرا کسانی نمی خواهند با ابله عکس یادگاری بگیرند؛ احتمالاً به جنس کارهای متفاوت تبریزی مربوط می شود. ب
با شرحی که رفت هیچ بعید نیست تبریزی با ابله نیز خبر ساز شود و موافقان و مخالفان مجموعه جدید او در برابر هم صف آرایی کنند. هفته های آینده آبستن اتفاقات تازه ای برای کارگردان ۵۵ ساله خواهد بود؟
روزانه های سینمایی به سهم خود این موفقیت تازه را به گروه سرمایه گذار، موسسه تصویر گستر پاسارگاد و پخش دنیای هنر تبریک می گوید.
أبله همین الان ساعت : ۲۱.۴۰ دقیقه به دستمون رسید . دوستان اما نمی توانیم الان درب محصول را باز کنیم فردا خودم هم ساعت ۱۰ واسه خودم برمیـدارم… منتظرتان هستم … برای کسانی که برای دریافت مجموعه اول نمی توانند تهیه کنند فقط هم استانی های شهرستان ارومیه می توانند از سایت بنده تقاضا کرده و همکاران بنده نیز در اولین فرصت محصول را به درب منزل شما ارسال می کنند . تشکر و عرض ادب …!
کمال تبریزی ۲ سریال پخش نشده دارد: سرزمین کهن و قصه های رودخانه که بصورت مشترک با کشور مالزی ساخته شده و نویسنده آن پیمان قاسم خانی است.
فیلم های طعم شیرین خیال و دونده زمین نیز علاوه بر فیلم های پاداش و خیابان های آرام (من دیده ام و فیلم بسیار ضعیفی است) هنوز به نمایش درنیامده اند.
عشق تعطیل نیست…! سریال شبکه نمایـش خانگی بــزودی در شبکه خانگی …منتظر باشید.
دوستان در صورت تمایل نقطه نظراتشان را درباره قسمت اول سریال ابراز کنند تا در معرض نگاه دیگر دوستان قرار بگیرد.
من سریال را خریداری کرده اما نمی بینم تا پخش به پایان برسد. اینکار را برای سریال شاهگوش امتحان کردم و نتیجه ی خوبی گرفتم. فاصله ی زمانی پخش قسمت ها زیاد است و اینگونه می توانم سریال را مثلا هرشب ببینم.
سلام سریال ابله درکل چند قسمته؟
۲۶ قسمت
امروز هرکس که از خواب بیدار شد و از خونه زد بیرون سرکوچه شون دست کم ۳تا پوستر ابله دید
در جریان باشید با اینکه قرارداد پخش تیزر سریال از سیمای مراکز استانها منعقد شده بود و تهیه کننده مبلغ قابل توجهی را هم به حساب بازرگانی سیما واریز کرده بود، متاسفانه در آخرین ساعات با تصمیم مقامات مافوق همه چیز منتفی شد. چرا!؟ در ظاهر با این عذر که ارشاد را چه به سریال؟
سلام
جناب فروتن تکلیف تبلیغ کوچه مرواریدچی شد اونم منتفیه؟اون که دیگه تمام مراحل طی شده بود.
بنظرمن سریال ابله اگه بخادبااین سبک وروش ادامه پیداکنه مورداستقبال قرارنخواهدگرفت
منظور از سبک و روش همان محتوای سریال است یا چیز دیگری مد نظرتان است؟ لطفا توضیح دهید تا دوستان هم بتوانند با شما بحث کنند.
قابل توجه دوستانی که امیدی به درست شدن صدا و سیما دارند. این سازمان همیشه برابر سینما و نمایش خانگی بوده و هست و همیشه کارشکنی های خود را برای ما انجام داده.
اگر این اتفاق می افتاد حجم فروش بیشتر می شد ، اما باز هم ما کار خودمون رو می کنیم تا صدا و سیما بدونه ضعف های بسیاری داره مقابل ما داره.
محتوای سریال.اینکه نویسنده تخیل میکنه یافکرمیکنه فلان اتفاق افتاد. زمانش هم متاسفانه کمه.شاهگوش یادمه از حدود۷۰دقیقه شروع شدبه ۵۶دقیقه هم رسید.این همین اول کار۵۸دقیقه س
این بازار با رکودش نیازمند یک سریال قوی بود . اکنون که دو سریال داریم حتما روزهای بهتری در پیش داریم . روزهای بهتری که همه سود خواهند برد. چون مردم را به خرید dvd ترغیب می کند و کنار این سریال ها عنوان های دیگری نیز فروش خواهند رفت
به نظر بنده آقای فــروتن رسانه ی مــلی شبکه نمایـش خانگی را به عنوان رقیب جدی در کنار خویش می بیند چون واقعأ هم این امر هماینگونه ای است که بنده عرض می نمایم . رسانه ی ملی الان چند سریال پخش دارد اگر جمع کنید به غیر از سریالهای کره ای یا تکراری در حال پخش در برخی کانالهای بی ربط خواهید دید که سریال کــلا از شبکه یک که من واقـعأ دوستش دارم نداره فک کنم شبکه دو داره و شبکه سه هم که داره ولی من بیشتر از این شبکه ها ( شبکه یک) را تــماشا می کنــم چرا برخی اوقات که خیلی خسته ام شبکه سه را نیز می بیــنم ولی چون برنامه های خوبی نـــــدارد خیلی نه…!؟؟؟ اما شبکه یک به خاطر ایــنکه اخبار سراسری داره و برنامه ی های مذهبی و رسانه ای خوبی رو داره -این همه حرف رو زدم میخواستم به یک نقطه اتـــکایی برسـم که شبکه خانگی همه چیــزش از صدا و سیــما جلوتره نه به اون اندازه ای که بگیــم خیلی خیلی خیلی نه از این ۳ خیلی دوتاشو برداریم میمونه یکدونه … خیلی عالیه … ( همیــــن )!
در راجع به سریال “” أبله”” اولیــن قســـمتش را دیــدم عالی بود … پوستر های تبلیغــاتی بزودی أبله برداشته و به جای بــزودی اطلاع رسانی توزیع اولین قسمت از طرف بنده و دیـــگر همکاران در منطقه ی شهریار ارومیه کـلا توزیع شد .
برای جزییات بیشتر فــروش به سایت بنده مراجعه کنید . تشکر و عرض ادب و احتــرام.
طراحی پوستر برای این عنوان مناسب نبود. شاید برای ولت خوب بود ، اما برای پوستر که از فاصله دور نیاز به دیده شدن دارد-نه. به رای من پوستر ، آن هم پوستر نخستین قسمت یک سریال باید خلوت تر و با رنگ های گرم بیشتری طراحی می شد تا نگاه رهگذر را بدزدد.
سریال را دیدم. همانگونه که انتظار می رفت از هر نظر عالی بود.
در این بین به رای من نویسندگی حرفه ای علیرضا طالب زاده بیشتر خودنمایی می کرد.
نخست گمان کردم بیننده یک فیلم پست مدرن خوش ساخت هستم ، اما رفته رفته به فضای واقعی نزدیکتر شدیم ، که البته با سلیقه مخاطب عام نزدیکتر است چون ممکن بود بیننده را سردرگم کند.
وقتی کمال خان را دیدم که در گوشه هایی هست بلافاصله یاد هیچکاک افتادم و از حضورش لذت بردم.
با فیلمنامه ای بسیار قوی ، کارگردانی هنرمندانه و تکنیکی ، بازی های بجا و در نقش فرو رفته و همچنین عوامل حرفه ای بدون شک شاهد یک اثر فاخر هستیم.
امیدوارم مردم هم با تغییر نگاه خود به انواع طنز از این کار خوب استقبال کنند و تفاوت های شبکه نمایش خانگی را با صدا و سیما درک کنند.
باسلام به دوستان عزیز.میخواستم ببیتم کسی از زمان توزیع فیلم سینمایی بزف اطلاعی ندارتد