ساعتی از نگارش و انتشار پستی در باره اظهارات اخیر رئیس محترم اتحادیه موسسات ویدیو رسانه و اشاره ایشان به برخورد سیستماتیک ستاد صیانت و صنف با متخلفان نگذشته بود که روابط عمومی سازمان سینمایی حکم دبیر ستاد مبارزه با فیلم های غیر مجاز را در اختیار رسانه های گروهی قرار داد.
این حکم در واقع به معنای احیا و فعالیت دوباره ستادی است که آخرین بار در موسسه رسانه های تصویری تشکیل شده بود و از اوایل دهه ۹۰ با تاسیس ستاد صیانت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به کار آن پایان داده شد.
اینکه چرا مجدداً ستاد مستقلی در سازمان سینمایی تشکیل شده است معنایی جز این ندارد که عملکرد ستاد صیانت منظور فعالان سینمایی از جمله تهیه کنندگان و موسسات ویدیو رسانه را برآورد نکرده است و عملیات میدانی گاه و بیگاه آن از شدت و گستردگی کار متخلفان نکاسته است.
همزمانی تقریبی این رخداد با مصاحبه اخیر رئیس اتحادیه صنفی موسسات ویدیو رسانه نشان از آن دارد که ایشان در جریان این تصمیم گیری و قریب الوقوع بودن آن نبوده است. همنچنین بر خلاف دوره پیشین یکی از معاونین سازمان سینمایی-توسعه فناوری سینمایی- مسئولیت ستاد را بر عهده گرفته است که این امر گویای اهمیت جایگاه ستاد و انتظاراتی است که از آن می رود. پیچیده تر شدن دایره عمل سارقان و متخلفان و توسل آنها به فضای مجازی و سایر اشکال حکم می کند که مدیریت جدید قبل از هر گونه اقدام عملی صورت بندی و تبیین واقع بینانه ای از تخلفات شایع در شبکه داشته باشد و در صدر آن راه هر گونه موازی کاری در صدور پروانه محصولات تصویری را مسدود کند.
ایشان به مصداق اینکه متولی باید حرمت امامزاده را حفظ کند؛ می بایست دستگاه های دولتی ناظر بر اماکن اقامتی و ناوگان مسافری کشور را به توقف بی ضابطه نمایش فیلم در هتل ها، اتوبوس و قطارها متقاعد کند و در هماهنگی با پلیس فتا و دوایر تشخیص مصادیق مجرمانه در فضای مجازی، درصدد شناسایی سایت های مادر در بارگذاری آثار سینمایی برآید.
در این باره سخن زیاد گفته شده است و منتظر می مانیم تا طرح های تازه و ابتکاری ستاد جدید را در آینده نزدیک شاهد و ناظر باشیم.
آقای فروتن عزیز ، قصد بحث سیاسی ندارم ، تصور بنده این است که این مشکلات از آنجا آب می خورد که تفسیر افراد و احزاب و گروه های مختلف از دامنه اختیارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی متفاوت است . آقای جنتی در این مدت اخیر بیشتر از آنکه روی حوزه های کاری خودشان متمرکز باشند وارد مباحثی شده اند که اسماً فرهنگی هستند اما در حوزه اختیارات ایشان نمی باشند . به نظرم باید یک بازنگری کلی در حدود اختیارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان های زیر مجموعه آن ، و نوع تعامل آنها با وزارتخانه ها و سازمان هایی که وظایفشان با ارشاد همپوشانی دارد صورت گیرد .
یک مثال خیلی ساده می زنم ؛ اتحادیه خدمات رایانه اصفهان بیشتر تمایل دارد به سمت معرفی شدن به عنوان یک اتحادیه صنعتی و بازرگانی به همین خاطر سرگرم مذاکره با اتحادیه فروش محصولات فرهنگی است تا زیر شاخه گیم نت ها از اتحادیه خدمات رایانه به اتحادیه فروش محصولات فرهنگی منتقل شوند ، اینطوری ارشاد که می خواهد روی گیم نت ها نظارت داشته باشد بجای دو اتحادیه با یک اتحادیه طرف حساب خواهد بود!
عرض سلام و خسته نباشید خدمت روابط عمومی محترم هنر اول
در ابتدا از تلاشهای شبانه روزی هنر اول از طرف خودم متشکرم.
زمان توزیع فیلم تجریش ناتمام و کلاشینکف معلوم شده است؟
فیلم اشباح به پارس ویدیو واگذار شده؟چون در سایت پارس ویدیو این عنوان دیده میشود؟
فیلم سابو تاز چه زمانی توزیع خواهد شد؟
و چه روزی انشااللله آنونسهای عناوین بزودیتان رو بروز خواهید کرد و آنونس فیلمهای جدید رو قرار خواهید داد؟
بسیار از شما سپاسگزار هستم.
همون طور که پیش از این گفته بودم ، بی شک همه می دانیم اگر کسی در وبلاگش سخنی اندک بر ضد امنیت ملی منتشر کند با شتاب و به صورت سیتماتیک دستگیری ، صدور حکم و اجرای احکام با شتاب انجام می شود که در برخی موارد به جا است –
ولی در مورد مسائل مربوط به بحث ما به هیچ عنوان کنشی نمی بینیم.
نه آگاهی رسانی ای ، نه برخوردی ، نه حتی اجرای قانون
مطمئن باشید اگر تنها این مورد برطرف شود بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد.
آقای فروتن چند وقته سایت قرن ۲۱ ارور میزنه….اتفاقی افتاده؟؟؟؟
با سلام
با توجه به حجم بالای سایت موسسه نیاز به سرور اختصاصی میباشد که بزودی انحام خواهد شد .
با سپاس .
من در شیراز سکونت دارم متاسفانه ۵ تا ۱۰ تا فیلم می کنند تو یک DVD و راحتی کف خیابون حتی در سوپری ها عرضه میشه و در این راه افرادی سود می برند که اصلا زحمتی برای تهیه فیلم نکشیده اند و این یعنی ظلم به تهیه کننده و پخش کننده های آثار اوریجینال صوتی تصویری. خواهشا با وزارت ارشاد استان فارس رایزنی کنید تا همچنین ستادی در شیراز تاسیس شود با تشکر