نتیجه تلاش ها این شد که فیلم به همان عرضه در شبکه ویدیویی بسنده کند و تیم سازنده به خواب و رویای اکران فیلم در سینماها دیگر حتی فکر هم نکند.
اولین بار نیست که گروه سازنده یک فیلم ویدیویی از دست پخت شان ابراز رضایت می کنند و معتقدند که اثر ساخته شده از حد و استاندارد یک فیلم ویدیویی بالاتر است. پس حق خود میدانند که دست به کار شوند و شانس خود را برای دریافت پروانه نمایش سینمایی بیازمایند. تجربه نشان داده است به موجب مقررات معمولاً آرزوی گروه سازنده کمتر برآورده می شود و فیلم رنگ پرده را به خود نمی بیند.
فیلم "افریقا" چنین سرنوشتی داشت. انتظار سه ساله تهیه کننده و کارگردان برای تبدیل ویدیو به فیلم به نتیجه رضایت بخش منتهی نشد و نهایتاً اثر زینت بخش شبکه ویدیویی شد.
و حالا فیلم " خیابان یکطرفه به کارگردانی اسماعیل فلاح پور با سر و شکلی خوب و دلپذیر و سراسر پر تعلیق و هیجان با تدوین دیدنی خانم مهاجر در دستان من و شماست.
اگر ادعای تیراز یک میلیونی اثر صحت داشته باشد کمترین تشویق همگان خرید نسخه اصلی " خیابان یکطرفه " است.
"پارس ویدیو" تامین و پخش فیلم را عهده دار شده است. موسسه ای که برای فیلم آس امسال "کلاه قرمزی و بچه ننه" خواب های زیادی دیده است.
به گزارش سینمانگار، فیلمبرداری فیلم سینمای «آینه و شمعدون» تازهترین ساخته سینمایی بهرام بهرامیان به تازگی متوقف شده و پرونده آن در سازمان سینمایی در حال بررسی است.
مهر در این ارتباط نوشت: فیلمبرداری این فیلم سینمایی به کارگردانی بهرام بهرامیان از همان مرحله پیش تولید با حاشیههای فراوانی بهخصوص در زمینه انتخاب بازیگران و ترکیب آنها مواجه شد تا جایی که این حواشی به جدایی محمدرضا شریفینیا و حبیب رضایی از این پروژه انجامید.
ابهام در خلاصه داستان فیلم
پس از آن و در مرحله تولید هم چندین خلاصه داستان از این فیلم منتشر شد که هر کدام از آنها میتوانست خط داستانی مجزایی محسوب شود اما برخی از آنها از سوی تهیهکننده تکذیب شد، تا آنجا که یک خلاصه داستان بهصورت رسمی درباره فیلم منتشر شد.
طبق اعلام روابط عمومی این فیلم سینمایی، «آینه و شمعدون» فیلمی طنز و فانتزی است که داستان آن درباره زن و شوهری به نام فتحی و سوری است که قصد دارند دخترشان را به خانه بخت بفرستند. فتحی در سیرک کار میکرده و حالا بیکار شدهاست. سوری قصد دارد به دخترش جهیزیهای مفصل بدهد و دخترش را با آبرو به خانه بخت بفرستد. تلاشهای خانواده برای جور کردن جهیزیه وقتی کامل میشود که اهالی محل به کمک آنها آمده و هر کدام تکهای از وسایل زندگی مشترک را به این دو جوان میدهند.
پس از انتشار رسمی این خلاصه داستان فیلم با کاهش حاشیهها مواجه شد و فیلمبرداری بدون دستانداز ادامه پیدا کرد تا اینکه هفته گذشته یکی از سایتهای خبری گزارشی را درباره ابهامات داستانی این فیلم و نیز احتمال وهن برخی از ارزشها در آن منتشر کرد و همین گزارش باردیگر فیلمبرداری این پروژه را با مشکلاتی روبرو کرد.
توقف فیلمبرداری در سکوت خبری
اگرچه سایت مذکور چند روز بعد گزارش خود را اصلاح و حتی بخشهایی ازآن را تکذیب کرد اما حاشیهها دست از سر فیلم برنداشت و سه روز پیش فیلمبرداری تازهترین ساخته بهرام بهرامیان متوقف شد. اتفاقی که به دلیل عدم تمایل عوامل پروژه تا به امروز رسانهای نشده بود.
محمد کمالیپور تهیهکننده این فیلم سینمایی در پاسخ به پیگیری خبرنگار ما، آن را تکذیب و در عین حال نسبت به سرانجام فیلم اظهار بیاطلاعی کرد. همزمان بهرامیان نیز در پاسخ به پیگیری رسانهها سکوت اختیار کرد. سعید رجبی فروتن سخنگوی سازمان سینمایی اما در پاسخ ضمن تایید توقف فیلمبرداری این پروژه صرفاً به این توضیح بسنده کرد: این فیلم در وزارت ارشاد در حال بررسی است.
شنیدهها حاکی است با پیگیری تهیهکننده صحنههای گرفته شده از فیلم که نزدیک به ۶۰ درصد پروژه را شامل می شود در وزارت ارشاد در حال بررسی است و ممکن است سکانسهایی حذف و حتی صحنههایی دوباره گرفته شود.
احتمال میرود تغییر جنسیت یکی از کاراکترها و نیز عقیم کردن یک الاغ در فیلم از دلایل حساسیت مجدد ارشاد روی این پروژه و نیز اقدام برای توقیف آن باشد. پروانه ساخت این فیلم در تاریخ ۱۰/۳/۹۱ به تهیهکنندگی محمد کمالیپور از سوی اداره نظارت و ارزشیابی صادر شدهاست.
«پریناز» عنوان فیلم قبلی بهرام بهرامیان است که این فیلم نیز در حالت توقیف به سر میبرد و هنوز امکان نمایش عمومی پیدا نکرده است.
به گزارش سینمانگار، توقیف یک فیلم، آنهم در مرحله فیلمبرداری و بهرغم صدور پروانه ساخت اتفاقی بود که اولین بار در مهرماه سال ۱۳۸۹ و برای فیلم «جدایی نادر از سیمین» به کارگردانی اصغر فرهادی افتاد.
سخنان فرهادی در جشن خانه سینما خشم مدیران ارشاد و معاونت سینمایی را برانگیخت و پس از نامه تند جواد شمقدری که در آن از شهدا بابت حرفهای فرهادی عذرخواهی کرد، و در حالیکه ۲۰ درصد از فیلمبرداری فیلم «جدایی نادر از سیمین» سپری شده بود، با دستور مستقیم سیدعلیرضا سجادپور مدیر کل اداره کل نظارت و ارزشیابی سینمای حرفهای مجوز این فیلم لغو شد. اتفاقی که تعجب و ناخرسندی اهالی سینما و کارشناسان را درپی داشت.
البته پس از چندی، فشار رسانه ها که این توقیف را قابل توجیه نمی دانستند و نامه ای که اصغر فرهادی منتشر کرد، سبب شد تا «جدایی نادر از سیمین» از توقیف بیرون آمده و گروه سازنده ادامه فیلمبرداری فیلم را از سر بگیرند.
اما در دومین اتفاق ها از این دست، اوایل ماه جاری مقامات حراست ارشاد با حضور در پشت صحنه «خسته نباشید» که تهیه آن برعهده رضا میرکریمی است تولید این فیلم را متوقف کردند.
«خسته نباشید» که با حمایت حوزه هنری در حال ساخت است، گویا به دلیل نداشتن پروانه ساخت و ممنوع التصویر بودن باران کوثری به عنوان یکی از بازیگران این فیلم از سوی مقامات مسئول توقیف شده است. یکی از دلایل دیگری که گفته می شود موجب توقیف فیلم «خسته نباشید» در کرمان شده نداشتن مجوز کارگردانی از سوی افشین هاشمی و محسن قرائی است.
و حالا امروز در حالی خبر توقیف فیلم «آینه و شمعدون» تازهترین ساخته سینمایی بهرام بهرامیان در مرحله فیلمبرداری رسانه ای شده است، که باید گفت زنگ خطر جدی برای ادامه روند فعالیت سینمای ایران به گوش می رسد.
در حالی که گروه های سازنده فیلمها و خصوصا بخش خصوصی این روزها با هزار و یک مشکل از جمله تورم و نبود ابزار مورد نیاز به دلیل گرانی مواجهه هستند، و دشواری بسیاری که در راه دریافت پروانه ساخت وجود دارد و همچنین حاشیه های فراوانی که در راه اکران فیلمهای تولیدی به وجود می آید و موجب میشود بخش قابل توجهی از درآمد و سود فیلمها در گیشه از بین برود، باید از آدی شدن روند توقیف فیلمها آنهم در مرحله فیلمبرداری بسیار نگران بود. امری که با توجه به هزینه های بالای هر روز فیلمبرداری، ضرر مالی بسیاری را برای تهیه کننده اثر بوجود می آورد و بخش خصوصی را از ادامه کار و سرمایه گذاری در سینما دلزده و پشیمان می کند.
سینمانگار سعی خواهد کرد این موضوعات را با اهالی سینما و کارشناسان در میان بگذارد و در پی جواب سوال های بسیار در این زمینه از مسئولان سازمان سینمایی باشد.
توقیف فیلمبرداری هم توقیف جدید ارشاد فیلمنامه که خودتون مجوز دادین زدین زیرش
اقا ی فروتن ببخشید مردم بااین کار ها استنباط میکنن ارشاد در کار خود مسلط نیست و دوچار یک نوع اشفتگی شده است
میلاد عزیز
پاسخ معاون آثار سینمایی را در همین باره بخوان
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910825001009