روزانه های سینمایی

آوار «بهمن» بر سر فیلم «کیمیایی»

حضور «پولاد» به عنوان یک شخصیت فرعی آنقدر در فیلم پر رنگ است که شخصیت شبه قهرمانی مثل«سیاووش» را بازی«امیر جدیدی» کلاً به حاشیه برده است و اجراهای صحنه ای و کلیپ های موسیقیایی او وقت و بی وقت فیلم را از نفس می اندازد.

حاشیه پررنگ فیلم: «قاتل اهلی»تازه ترین فیلم «مسعود کیمیایی» که در سال ۹۵ تولید شده است، این روزها در شبکه نمایش خانگی و صفحات سامانه های ویدیوی درخواستی کشور توزیع و منتشر شده است. فیلمی که ناخواسته تنش و اختلافات دنباله دار تهیه کننده با کارگردان، بازیگر فیلم(پرویز پرستویی) با کارگردان و پسر کارگردان(پولاد) با «پرستویی» را در یادها زنده می کند. دعواها و اختلافاتی که فصل مشترک همه آنها به نحوه تدوین فیلم و عمدتاً میزان حضور «پولاد کیمیایی» در فیلم بود. «پولاد» در «قاتل اهلی» در نقش «بهمن» خواننده نسل جوانی است که ترانه های سیاسی- عاشقانه می خواند و دل در گروی دختر «حاج سروش»با بازی«پرویز پرستویی»« مهتاب» با بازی «پگاه آهنگرانی» دارد. حضور «پولاد» به عنوان یک شخصیت فرعی آنقدر در فیلم پر رنگ است که شخصیت شبه قهرمانی مثل«سیاووش» را با بازی«امیر جدیدی» کلاً به حاشیه برده است و اجراهای صحنه ای و کلیپ های موسیقیایی او وقت و بی وقت فیلم را از نفس می اندازد.

فیلم چی میخواد بگه؟ «حاج جلال سروش» در برابر زیاده طلبی ها و حق کشی های و واردات قاچاق شرکت یا هلدینگی به نام «پیسارو» ایستاده است و تن به باج خواهی آنها نمی دهد. این شرکت که ارگان رسانه ای دارد و از طرف مافیای ثروت و قدرت پشتیبانی می شود، به جز بدنام کردن«سروش» زندگی خانوادگی او را نیز نشانه رفته و پای معشوقه دختر «سروش» یعنی «بهمن» را هم به وسط کشیده و علاوه بر هم زدن کنسرت های او و اتهام اعتیاد، تقصیرها را متوجه «سروش» می کند. دستاویز عوامل «پیسارو» ذخیره اطلاعاتی است که در یک هارد ذخیره شده و از دفتر «سروش»به واسطه خیانت یکی از همکاران و معتمدین «سروش» دزدیده شده است. «سیاوش» پسرخوانده «سروش»موفق به تصاحب هارد و بازگرداندن آن به ولی نعمتش«سروش» می شود اما در نهایت «سروش» بهای سنگینی را برای استقلال شخصیتی و عدالت خواهی اش می پردازد.

مضمون اصلی فیلم افشای قدرتمندان به ظاهر موجهی است که بر شاخه درخت انقلاب نشسته اند و به بریدن ریشه آن مشغول هستند.

نقاط قوت فیلم: اشاره و پرداخت شجاعانه به کانون های ثروت و قدرت که بر سفره انقلاب خیمه زده اند و نمکدان می شکنند. تصویربرداری و اجرای با حوصله و دقیق اغلب سکانس ها و صحنه ها، بازی خوب بازیگرانی مثل جدیدی، آذرنگ و پرستویی

نقاط ضعف فیلم: مجهول ماندن ماهیت «پیسارو»، اتکای بیش از اندازه به دیالوگ و شعارهایی که از زبان شخصیت ها مسلسل وار شلیک می شود. انتقام گیری از عاملان به جای آمران

سعید رجبی فروتن

در کنار روزمرگی های معمول، این جا خودم و افکارم را ثبت می کنم. از فرهنگ و هنر تا سینما و نمایش خانگی... می توانید نوشته های من را در «روزانه های سینمایی» دنبال نمایید.

اضافه کردن نظر

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

مرا در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید