روزانه های سینمایی

نامه به گیرنده ای که شناخته نشده است

هر چه به روز انتخابات سرنوشت ساز ریاست جمهوری نزدیک می شویم، حساسیت و تب رقابت ها سیر فزاینده ای به خود می گیرد. در کنار اعلام حمایت گروهی از هنرمندان و فعالان سینمایی و سایر رشته های هنری از نامزدهای مورد علاقه خود، یکی از فعالان شبکه نمایش خانگی ترجیح داده است که قبل از مشخص شدن نتیجه انتخابات، مطالبه خود را با رئیس جمهور آینده کشور در میان گذارد و نخستین کسی باشد که رئیس دولت دوازدهم را مورد خطاب قرار داده است.

«شهاب کاظمی» که نامش با موسسه ویدیو رسانه «گلرنگ رسانه» عجین شده است و پنجمین سالی است که با برند «گلرنگ رسانه»همکاری موثری دارد، همان کسی است که دست به قلم شده و چالش های شبکه نمایش خانگی را به بهانه انتخابات پیش روی بیان کرده است. «کاظمی» از فعالیت شرکت هایی که ارائه دهنده سرویس ویدیوی درخواستی هستند، انتقاد کرده است و ضمن اشاره به انتشار آثار روز سینمای جهان توسط سایت های غیرمجاز، از انتشار خودجوش! همین عناوین توسط موسسات VOD سخنی به میان نیاورده است.!

دل بدهید و نامه را بخوانید: 

آیا می‌دانید در این سالها بیش از یک میلیون خانوار ایرانی بصورت مستقیم و غیرمستقیم از این شبکه ارتزاق می نمایند؟! آیا می‌دانید دلیل اصلی زیان سالانه فعالان این صنف و کاهش روزافزون و انفعال موسسات این شبکه ناشی از چیست؟

آیا می‌دانید بر سر این صنف نیمه‌جان هوویی به نام ویدیوی درخواستی آورده‌اند که بدون رعایت پیش‌نیازهای عرضه محصول در فضای مجازی، به ارائه آنها می‌پردازد؟
آیا می‌دانید در این سالها برخورد قضایی شدید اغلب به آثار مستهجن غیرایرانی محدود شده و فروشندگان آثار غیرمجاز وطنی با حداقل مجازات به کار خود امتداد می‌دهند و به هیچ وجه صیانت از حقوق موسسات ویدئورسانه وجاهت اجرایی ندارد؟

آیا می‌دانید ده‌ها شبکه فارسی زبان ماهواره ای کنداکتور برنامه‌های خود را با سرقت از جیب موسسات این صنف مظلوم تأمین می‌نمایند؟

 چندین سال است که متولی وزارتخانه‌ای این صنف، داعیه حمایت از صاحبین آثار غیرقابل خرید هالیوودی(میجر) را دارد اما از آن سو هزاران هزار سایت دانلود غیرقانونی به انتشار غیرقانونی آثار سینمای ایران و جهان به خرج موسسات نمایش خانگی می‌پردازند و به محض عرضه نسخه مجاز در بازار، آثار را بصورت رایگان در اختیار مخاطبین میلیونی قرار می‌دهند!

روی هم رفته مشکلات نامبرده سبب انفعال و تغییر کاربری ۷۰ درصد از موسسات کاملا خصوصی شبکه نمایش خانگی گردیده و الباقی نیز با سیلی صورت خود را سرخ نگه داشته و با پایه‌های لرزان و نگران به انتظار آینده ای مبهم نشسته‌اند.

آقای رییس جمهور! اگر بخشی از مشکلات صنفِ فرهنگی ما را می‌دانید امید است با ساماندهی دستگاههای متولی دولتی و جلب همیاری سیستم قضایی کشور همان گونه که با سایر قاچاقیان کالا و اغتشاشگران اقتصادی برخورد می‌کنید، با متخلفین و جانی‌های اقتصادی این صنف هم برخورد نمایید.

شک نکید که همراهی موسسات نمایش خانگی نیز در این عرصه یاور شما خواهد بود.

سعید رجبی فروتن

در کنار روزمرگی های معمول، این جا خودم و افکارم را ثبت می کنم. از فرهنگ و هنر تا سینما و نمایش خانگی... می توانید نوشته های من را در «روزانه های سینمایی» دنبال نمایید.

اضافه کردن نظر

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

مرا در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید