حضور غافلگیر کننده و گرمی بخش مهران مدیری هم نتوانست، خاطر مکدر میلیونها بیننده مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر را آرامش بخشد. تاخیر دو ساعته در پخش مراسم پایانی جشنوراه نشان داد وضعیت سیما از این حیث به نسبت گذشته بهتر که نشده بدتر هم شده است. تلویزیون حتی راضی نشد به سبک مسابقات ورزشی وقفه چند دقیقه و چند ثانیه ای در پوشش تصویری مراسم داشته باشد. به همین خاطر آسوده خیال گذاشت تا دو ساعت از مراسم سپری شود و حساب کار دست ممیزان کار بلد پخش بیاید.
در جریان پخش ۴ ساعته آیین اختتامیه فجر به جز حذف سخنان و صحنه هایی که وصف آنها را باید در رسانه های دیگری دنبال کرد، چیزی که بیش از همه سبب اعتراض و رنجش خاطر بینندگان گردید، نحوه برخورد کارگردان برنامه با زنان سینماگر بر روی صحنه مراسم بود. همزمان با پخش تلویزیونی، موجی از انتقاد مخاطبان در شبکه های اجتماعی به راه افتاد؛ این عده نمایش لانگ شات و از راه دور زنان هنرمند را به هنگام دریافت جایزه نکوهش کردند و آن را نوعی بی احترامی به این قشر دانستند. زنانی که با عبور از گیت گشت ارشاد، حراست برج میلاد و تذکر مسئولان مراسم با پوشش نسبتاً خوبی به سالن مراسم راه یافته بودند.!
بی مهری به زنان سینمای ایران که عموماً در مراسمی از این دست، حجاب عرفی قابل قبولی دارند، در حالی است که سینمای ایران سالانه شمار بیشتری از سینماگران زن را به خود می بیند و به همان نسبت درخشش آنها در جشنواره های مختلف سینمایی به حدی رسیده است که جشنواره پروین اعتصامی اختصاصاً با موضوع سینمای زنان در تقویم رسمی جشنواره های سینمایی ثبت شده است.
حجاب ها بده دیگه اما نمایش این شکلی یه خورده که خیلی پر اشکال هستش همون نشون ندن بهتره دیگه
کلا جشنواره رو به افول و بی انگیزه دیدم فیلم ها دارن میرن به چاه…همه خیانت و خیانت و خیانت این چه سینمایی شد…واقعا بده
کلا جشنواره رو به افول و بی انگیزه دیدم فیلم ها دارن میرن به چاه…همه خیانت و خیانت و خیانت این چه سینمایی شد…واقعا بده
جناب فروتن جدا و دور از تعارف از شما سپاسگذارم که این نکته های بسیار مهم را به عنوان تیتر نوشتید.
زمانی که داشتم متن را می خواندم به ذهنم رسید که سیما حتا وقفه چند دقیه ای هم برایش بس نبود؟ (در مسابقات ورزشی تنها تاخیر چند ثانیه ای وجود دارد)
که جناب عالی در ادامه ، زیبا به آن اشاره کردید.
از صدا و سیما خواهش می کنم دست کم نام مقدس ملی را از پسوند خود بردارد تا خیالمان راحت شود و انقدر حرص نخوریم که یا ما جزء ملت نیستیم یا تعریف ما از ملیت فرق می کند.
ایمان- رسانه ملی دینی باید این شکلی باشه اما در تمام زمینه ها …
سرافراز اولین آزمونش را رد شد…
.
.
.
یکمی تلاش کن امتحان بدی جبران کن…
دو خبر برای طرفداران استاد مدیری:
http://chehrenews.ir/news/22670
http://asrebank.ir/news/42587/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%B4%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%81%D8%B1%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AD%D8%B3%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C
در ضمن شباهت جالب پسر آقای مدیری(فرهاد مدیری به پدرش برایم جالب بود
http://namehnews.ir/files/fa/news/1393/11/23/76487_408.jpg
کامنت بالا را اختصاصا به آقا فواد نازنین تقدیم می کنم…
لطفا دوستان عزیز در پخش هنر اول لطف کنند وزمان توزیع فیلم های(جیب بر خیابان جنوبی وشهرموشها۲) را اعلام کنند
با سلام خدمت اقای فروتن
یکی از دغدغه های اینجانب در خرید فیلمهای شبکه خانگی اینست که آیا این فیلم مناسب خانواده وبخصوص فرزندان کمتر از دبستان است یا خیر .دیگر اینکه این فیلم تنها برای سرگرمی است یا پیام ارزشمندی دارد که خوب است در خانواده دیده شود. بنده مجبور هستم این اطلاعات را از دوستان بدست آورم.چنانچه قسمتی از وب سایت را به اینموضوع اختصاص دهید شاید مناسب باشد.(ویژه معرفی و نقد فیلمهای وارد شده به شبکه و میزان تناسب سنی آن)
موفق با شید
قربان سلام
در سبد محصولات ایرانی به نظرم کوچه مروارید و فیتیله ایها برای گروه های سنی قبل از دبستان و دبستان بد نیست. معدود فیلم های سینمایی ویژه کودکان و نوجوانان هم که در طول سال در شبکه توزیع می شوند، حسب مورد باید مورد بررسی قرار گیرند. تصدیق می کنید؛ نقد و بررسی محصولات شبکه عموماً از منظر تربیتی و یا روانشناسی رشد صورت نمی گیرند، بنابراین نمی توانند نیاز والدین دغدغه مندی چون شما را پاسخگو باشند. مع الوصف چنانچه ناشران ویدیویی در صورت تمایل نسخه ای از آثارشان را برای معرفی ارسال کنند، حسب مورد امکان به اشتراک گذاشتن دیدگاه ها و عقاید پیرامون محتوای آثار امکان پذیر است.