روزانه های سینمایی
روزانه های سینمایی و وقایع اتفاقیه

روزانه های سینمایی و وقایع اتفاقیه

با بروز نخستین اتفاقات در شبکه نمایش خانگی کاربران از سراسر ایران با ارسال کامنت سایرین را هم در جریان ماجرا قرار می دهند. تجربه نشان داده است که با مشارکت دیگران اندک اندک کلاف پیچیدگی از خبر یا اتفاق اولیه باز می شود و پرده از پیکر ابهامات فرو می افتد.

در یکسال گذشته موج ناشی از عرضه نسخه پرده ای " تن تن "،" تاخیر و توقف های سریال" قهوه تلخ "،" عرضه محصول در سوپر مارکت ها "،" افزایش بهای فیلم "، "نقد عملکرد شرکت های پخش غیر تخصصی"، " تبعات انحلال اداره کل نمایش خانگی" و در روزهای اخیر عرضه به اصطلاح نرم افزار "عصر یخبندان ۴ "و" مادگاسکار۳ " بیشترین بازخوردها را در بین بینندگان محترم داشته است. احصای موارد فوق فقط موضوعاتی است که در لحظه به ذهن نگارنده خطور کرده است و برای آگاهی از سایر موضوعات جنجالی و چالش برانگیز قطعاً باید فراوانی موضوعات و کامنت های کاربران را در مقابل آنها شمرد.

صاحب این قلم در دوره ۳۳ ماهه مدیریت خود به مدد نظارت مردمی که تاکنون در بیش از ۵۰۰۰ نظر متجلی شده است به قدر بضاعت خود بیشترین بهره ها را برد و تلاش نمود در تمشیت امور پیام های دریافتی را مد نظر قرار دهد. نیک می دانم مدیران موسسات ویدیو رسانه نیز در آیینه نظراتی که "روزانه های سینمایی" در قاب گرفت، از دیدگاه های فعالان و تماشاگران حرفه ای شبکه سود بردند و تعامل و گفتگو با مخاطب را بار دیگر هجی کردند و با کنار نهادن هر گونه عجب و غرور، فروتنانه واکنش لازم را نشان دادند.

غرض انکه در عصر گسترش وسایل ارتباطی نه تنها چیزی از مردم پنهان نمی ماند بلکه مطالبه مستمر آنها می تواند سبب تغییر مناسبات و روابط به ظاهر تغییر ناپذیر و متصلب گردد.

"روزانه های سینمایی" مفتخر است به عنوان یگانه پایگاه خبری – تحلیلی نمایش خانگی کشور چه آن زمان که مدیر آن بر مسند مدیریت اداره کل نمایش خانگی تکیه زده بود و چه آن زمان که با انحلال اداره کل – اقدامی غیر کارشناسی- فراغتی یافت، باب گفتگو پیرامون مباحث و چالش های نمایش خانگی را برای نخستین بار در کشور بازگشوده و توانسته است کمکی به فرهنگ پاسخگویی مسئولان دولتی و شرکت های خصوصی نماید و فارغ از قهر و نازها و حب و بغض ها در دریای طوفانی نظرات راه خود را به سوی افق های تازه تر بپیماید.

آنچه گفته شد نه به قصد تنزیه و تطهیر کامل "روزانه های سینمایی" است که نگارنده خود به کاستی ها و کم دانشی اش معترف است بلکه یادآوری این نکته است که اگر "روزانه های سینمایی" نبود امروز چه وضعی داشتیم مدیران دولتی، فعالان شبکه و مخاطبان هر کدام از دیگری چه تصوری داشتند و اگر پس از این "روزانه های سینمایی" به غروبی خود خواسته میل کند، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ آب از آب تکان خواهد خورد؟

به نظرم کمترین کاری که "روزانه های سینمایی" کرده است میل و نیازی از نوع "مصرف رسانه ای" را در بین مخاطبان خویش پدید آورده است تا علاوه بر پیگیری خبرها و تحولات شبکه به عنوان یک ناظر بیرونی، در بزنگاه ها نیز به بازیگرانی فعال در کوران بحث و جدل ها بدل گردند.

شما غیر از این فکر می کنید؟

سعید رجبی فروتن

در کنار روزمرگی های معمول، این جا خودم و افکارم را ثبت می کنم. از فرهنگ و هنر تا سینما و نمایش خانگی... می توانید نوشته های من را در «روزانه های سینمایی» دنبال نمایید.

۲ comments

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  • استاد بزرگوار
    آنچه از متن نگاشته شده برمی آید قصد دارید مروری بر گذشته کنید.
    تنها مدیری که عملکرد خود و سازمان مطبوعش را به بوته نقد کشید شما بودید آن هم به روز .
     ای کاش سایر مدیران مجبور به تنظیم گزارش روزانه بودند تا لااقل مانند جنابعالی بتوانند کلیه عملکرد خود را در پایان کار در قالب یک کتاب به چاپ برسانند.
    حال امیدوارم نسبت به چاپ کتابی براساس روزانه های سینمایی اقدام نمایید در اسرع وقت.

مرا در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید