انتشار همزمان گفتگوهای مدیران ارشد نمایش خانگی کشور با خبرگزاری ها و حضور یکی از مدیران موفق ویدیو رسانه در برنامه زنده تلویزیونی ، بار دیگر اهمیت این رسانه را نمایانگر ساخت . اولین مصاحبه رسمی بنده با چهار خبرگزاری و گفتگوی مدیر عامل موسسه رسانه های تصویری واجد نکات در خور تاملی است .
در برنامه پخش مستقیم شبکه خبر ، شامگاه چهاردهم آبان ماه ، مدیر موسسه قرن بیست و یک ، در کنار یک منتقد سینمایی به سوالات مجری آگاه برنامه ی گفتگوی چهل و پنج دقیقه ای ، پاسخ داد و ابعاد دیگری از مسائل پیش روی شبکه نمایش خانگی را به بحث گذاردند .
فصل مشترک سخنان مدیران دولتی و شرکت های خصوصی ویدیو رسانه کشور در این روزها ، همانا اعتنا به فن آوری های نوین برای پخش محصول ، ارائه اطلاعات تکمیلی در مورد آثار سینمایی بویژه فیلم های سینمایی ایرانی ، لزوم ادامه مبارزه با عوامل و شبکه های تامین ، تکثیر و عرضه آثار عیر مجاز ، افزایش عناوین ایرانی در شبکه ، ارزیابی کار موسسات و تشویق موسسات برتر و اعمال کنترل کیفی بر محصول در جنبه های مربوط به تصویر و صدا می باشد .
از سوی دیگر احترام به حقوق تماشاگر و دادن حق انتخاب به او ، تا حد زیادی در گروی توجه موسسات به گزینش فرمت های حاوی منو و آبشن های متنوع برای سهولت دسترسی و انتخاب مخاطب است .
ار جمله اتفاقات خوب این سالها ، گسترش بازار محصولات مجاز در سطح جامعه می باشد ،بطوریکه اعلانات تبلیغی فیلم ها ، نگاه هر بیننده ای را بویژه در شهرهای بزرگ به خود می خواند . البته امیدوارم این خبر صحت نداشته باشد که با فشار ویدیو کلوب ها ، تلاش هایی در جریان است که سایر مراکز و واحدهای صنفی از فروش محصول منع شوند و این کار در فروشگاه های عرضه محصولات فرهنگی محدود و مقید بماند . در صورت اصرار بر این امر ، قطعا اولین برنده این تصمیم غیر اصولی ، شبکه غیر مجاز خواهد بود و پروژه پاکسازی بسیار هزینه بر واحد های صنفی ، یکباره به نقطه اول باز گشته و تلاش های گسترده مراجع انتظامی و قضایی ، برای ایجاد امنیت در شبکه مجاز ، نادیده گرفته خواهد شد .بدین ترتیب بر خلاف تصور مدیران فروشکاه های فرهنگی ، مشتریان آنها به مرور تغییر ذائقه داده و جذب شبکه های پرنفوذ قاچاق محصولات خارجی و یا نسخه رایت شده آثار مجاز به قیمت نازل تر در مجاری غیر رسمی خواهند شد .
در این باره انشاءاله بیشتر خواهیم گفت .
اضافه کردن نظر