روزانه های سینمایی

موجودات فضایی حامل پیام دوستی

حرف و حدیث های ایجاد شده در باره فیلم فرا محرک(overdrive)  که به غلط در تبلیغات آن را برنده جایزه اسکار معرفی کردند، باعث شد تا فیلمی که به درستی برنده یک جایزه از اسکار ۲۰۱۶ شده است، مورد غفلت و بی توجهی قرار گیرد.

این روزها فیلم سینمایی« ورود» و با عنوان اصلی arrival محصول آمریکا، و عرضه مشترک موسسات ویدیو رسانه «ایده آل سینما» و «سرو رسانه پارسیان» در شرایطی به بازار عرضه شده است که در باره ارزش های آن کم گفته شده است. این فیلم که نامزد دریافت چندین جایزه اسکار از جمله بهترین فیلم و بهترین کارگردانی در اسکار ۲۰۱۶ شده بود، سرانجام توانست جایزه اسکار بهترین تدوین را از آن خود کند و در اکران های بعدی توجهات بیشتری را به خود جلب کند.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است:

لوییس زنی جوان و یک زبان‌شناس برجسته است که اغلب اوقاتش را به تدریس در دانشگاه اختصاص می‌دهد. با فرود آمدن دوازده سفینه فضایی در نقاط مختلف جهان از جمله آمریکا جوی پر از وحشت و ترس و ابهام بر دنیا حاکم می‌شود. ارتش آمریکا با توجه با سابقه لوئیس به سراغش می‌آید و درخواست همکاری می‌دهد تا شاید او بتواند این کلاف سردرگم را باز کند.

همانطور که از خلاصه داستان فیلم برمی آید arrival ساخته «دنیس ویلنوو»در زمره فیلم هایی با حضور مهمانان ناخوانده یعنی موجودات فضایی بر روی کره زمین است و تاکنون فیلم هایی زیادی با این موضوع از سینمای آمریکا دیده ایم. «امی آدامز» بازیگر نقش اول فیلم(دکتر لوئیس بنکس) به خوبی از پس نقشی احساسی و عمیق برآمده است که حس همذات پنداری بیننده را برمی انگیزد. تم اخلاقی فیلم که ناشی از کنش آرام موجودات فضایی است، بیینده را به یاد نمونه به یادماندنی « ای تی» در سینمای آمریکا می اندازد. در «ورود» بر خلاف تصور، جلوه های ویژه تصویری، وزن چندان سنگینی در فیلم ندارند.

سعید رجبی فروتن

در کنار روزمرگی های معمول، این جا خودم و افکارم را ثبت می کنم. از فرهنگ و هنر تا سینما و نمایش خانگی... می توانید نوشته های من را در «روزانه های سینمایی» دنبال نمایید.

اضافه کردن نظر

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

مرا در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید