شهروندانی که اشتراک گذاشتن ویدیو در خون شان است و ترک عادت موجب بروز امراض دیگری در آنها می شود، دریغ شان می آید که فیلم تازه ای وارد شبکه نمایش خانگی بشود و خودخواهانه آن را با دیگران به اشتراک نگذارند. این سری از شهروندان با وجود سرویس اشتراک ویدیوی وطنی بدون استفاده از هر گونه فیلتر شکن و بی نیاز به یوتیوب، حمایت از سرویس های میهنی را سرلوحه کار خویش قرار داده و عناوین روز ایرانی را در معرض استفاده دیگران قرار می دهند. البته شهروندان خوره فیلم، هر عنوانی را آپلود نمی کنند تا مبادا باعث رنجش تماشاگران و هدر رفتن بی خود و بی جهت ترافیک اینترنتی آنها بشوند و خدای ناکرده مشغول الذمه بشوند. این جماعت هر فیلمی را که بپسندند و تماشای آن را برای خلق الله مفید بدانند، بر بستر سرویس اشتراک ویدیو درازکش می کنند.!
مدیران سرویس اشتراک ویدیو افتخارشان این است که روزانه میلیونها بازدید از ویدیوهای بارگذاری شده صورت می گیرد و آنطور که ابراز داشته اند به دلیل کثرت و وفور ویدیوهایی که مردم بارگذاری می کنند، امکان شناسایی و حذف عناوین پدر مادر دار، یا ناممکن است و یا زمانبر است. راست هم می گویند تا مالکان فیلم های سینمایی ایرانی بفهمند که فیلم شان به مسلخ رفته است و آن را به مدیریت سرویس اشتراک گزارش دهند و او نیز مراتب را به کارشناسان ذیربط ارجاع دهد، هزاران نفر فیلم های مورد نظر را دیده اند و کار از کار گذشته است. نگاهی به آمار بازدید از فیلم های اخیر بکنید تا همه جیز دستگیرتان شود.
در این میان به نظر می رسد با توجه به اینکه ماهانه حداکثر ۱۰ عنوان فیلم سینمایی و ویدیویی ایرانی در شبکه نمایش خانگی منتشر و توزیع می شود، بینی و بین الله رصد دائمی عناوین روز شبکه کار چندان دشواری نباشد و ای بسا برنامه نویسان با هوش بتوانند، راه های سهل تری را برای ممانعت از آپلود عناوین دارای رایت بیابند.
اضافه کردن نظر