اولین فیلم خانوم تینا پاکروان حکایت سه خانواده جدا از یکدیگر است که هر کدام مشکل خاص خودشان را دارند. وجه مشترک مردان داستان ناتوانی و منفعل بودن در برابر شوک اقتصادی، اعتیاد به الکل و ناتوانی ناشی از معلولیت است در نقطه مقابل؛ همسران این مردان تندیس صبر و مقاومت و حامی و دلسوز شوهران شان هستند.
اگر عادت ندارید قبل از تماشای فیلم اطلاعات مندرج بر روی ولت فیلم را بخوانید، همین قدر بدانید که خانوم یک فیلم اپیزودیک است و در ساختار آن سه فیلم کوتاه پیوسته با مجموع زمان ۷۵ دقیقه تعبیه شده است.
تینا پاکروان در خانوم به سه استاد خودش کیمیایی، ییضایی و مهرجویی که سالها به عنوان دستیار کارگردان و مدیر تولید با آنها کار کرده است، درس پس داده است. پاکروان همانند غالب سینماگران زن کشورمان ترجیح داده است، بخت خود را در سینمای اکران و در ژانر اجتماعی بیازماید. گونه ای که با توجه با معضلات جامعه ایرانی با طبع حساس زنان سینماگر همخوانی بیشتری دارد.
هر قدر اپیزود سوم فیلم ترحم برانگیز است و با موسیقی حزن انگیز کارن همایونفر احساسات تماشاگر را قلقلک می دهد، دو اپیزود اول فیلم خوش ریتم و دیدنی از آب درآمده اند. بازی سیامک انصاری در اپیزود اول و اندیشه فولادوند در اپیزود دوم قابل اعتناست.
۴۷ امین فیلم ایرانی نمایش خانگی در سال ۹۳ کار مشترک تامین و توزیع ۲ موسسه سوره و هنرنمای پارسیان است.
سلام به همه ی دوستان فرهنگ دوستان عزیز …
پخش ابله شروع شد….تا دیر نشده شما هم بخرید
باسلام
من می خوام چیزی بگم که تایید یا تکذیبش با مخاطبان سایت است.
من فکر می کنم سینما و تلویزیون ایران در عرصه طنز پیشرفت زیادی داشته است.
و بازیگران طنز زیادی هم داریم.
و میشود ورود این بازیگران را به چهار دوره در بعد از انقلاب تقسیم کزد.
بازیگران دوره اول را میتوان بازیگرانی را گفت که در دو دهه اول انقلاب وارد عرصه طنز شدند.
مثلا اکبر عبدی،علیرضا خمسه،محمود بصیری و…
بازیگران دوره دوم مربوط به دهه هفتاد هستند
مثلا داریوش کاردان و مهران مدیری و تمام اعضای سریال ساعت خوش و جنگ های بعد آن مثلا سید جواد رضویان،رضا عطاران،سعید آقا خانی،نادر سلیمانی،یوسف صیادی ، حمید لولایی و…که ۳ نفر از این بازیگران هم اکنون از کارگردانان به نام طنز ایران هستند.
بازیگران دوره سوم بازیگرانی هستند که در دهه هشتاد وارد شدند
مثل رامبد جوان یا افراد جدیدی که استاد مدیری در گروه خود جذب کرد مثل برزو ارجمند،عارف لرستانی،هادی کاظمی،جواد عزتی،محمدرضا هدایتی،رضا فیض نوروزی،بیژن بنفشه خواه،رضا نیکخواه،شقایق دهقان،سحر ذکریا، سحر جعفری جوزانی ، سحر ولدبیگی و…(چقدر ما توی بازیگران طنز اسم سحر زیاد داریم)
در این دوره حتی فتحعلی اویسی که قبلا نقش های جدی بازی می کرد به طرف کارهای طنز کشیده شد
حتی علی صادقی،بهاره رهنما ومرجانه گلچین،سیروس گرجستانی و … را نیز میتوان از کمدین های این دوره نامید.
احمد پورمخبر و حلیمه سعیدی نیز جزو بازیگران این دوره هستند.
همچنین نباید از شهاب عباسی و سیاوش مفیدی و … نیز غافل بود با اینکه کار آنها به صورت آیتمی است
بازیگران دوره چهارم را بازیگرانی تشکیل میدهند که از اواخر دهه هشتاد و در دهه نود به طور علنی وارد شدند.
مثلا محسن تنابنده،احمد مهرانفر و مهران احمدی و… که فکر کنم نقطه پرتابشان سه گانه پایتخت بود.
بهنام تشکر و هومن برق نورد را نیز می توان در دوره چهارم بازیگران طنز جای داد.
همچنین بازیگرانی مثل امین حیایی ، محمدرضا شریفی نیا و… هم هستند که چون کار جدی هم زیاد داشتند در این ردیف جای ندادم.
همچنین به نظر من بهترین بازیگران طنز از چهار دوره به ترتیب زیر است.
دوره اول:اکبر عبدی
دوره دوم:مهران مدیری
دوره سوم:رامبد جوان
دوره چهارم:محسن تنابنده
آقای فروتن به نظرتون چقدر از حرفام درسته؟
درباره بازیگران طنز قبل از انقلاب آشنایی نداشتم وگرنه درباره آنان نیز مینوشتم
آقا سید تقسیم بندی خوبه. فقط برای دهه نود قدری باید صبر کنی. ضمناً بد نیست تفاوتی بین طنز تلویزیونی و سینمایی قائل بشی. به این خاطر که جنس طنزهای تلویزیونی با سینما در پاره ای از موارد متفاوته. مهران مدیری را همه در قاب تلویزیون و نمایشگر های خانگی به عنوان کمدین می شناسند اما در کادر سینما او چنین سابقه ای را از خود در اذهان باقی نگذارده است. ضمناً مخبر و خانم سعیدی را باید در حاشیه طنز سینما و تلویزیون قرار داد. سینما و تلویزیون پیش از انقلاب به تحقیق جداگانه ای نیاز دارد که به دلیل ابتذال حاکم بر هنر آن دوره قدری کار توصیف را مشکل می کند.!
آقای فروتن ولی آقای مدیری در فیلم های سینمایی توکیو بدون توقف،دایره زنگی و تهران ۱۵۰۰ هم بازی کرده است…
همچنین سینمایی همیشه پای یک زن درمیان است را نیز باید اضافه کرد.پس نام پرویز پرستویی و رضا کیانیان را نیز باید درکنار آقای شریفی نیا و آقای حیایی گذاشت.
در ضمن دوستی گفت رامبد جوان در دهه هفتاد وارد عرصه طنز شدند که اگه اینجوریه باید ایشان را از رده سوم به رده دوم تنزل داد.
آقای فروتن من در صفحات ویکی پدیا لیست سریال های قبل از انقلاب اسلامی را یافتم و متوجه چیز جالبی شدم
پیش از انقلاب سریالی ساخته شده بود به نام خسرو میرزای دوم که این سریال از نظر داستانی و حتی نام شخصیت اصلی داستان شباهت عجیبی به سریال باغ مظفر استاد مدیری دارد و بعد از خواندن خلاصه سریال در ویکی پدیا حس کردم شاید باغ مظفر از این سریال اقتباس شده است اما باغ مظفر نسخه مودبانه تری نسبت به آن است.
حال صفحه ویکی پدیای هر دو را برای شما می گذارم تا مقایسه کنید…
صفحه سریال خسرو میرزای دوم:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D8%B3%D8%B1%D9%88_%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%B2%D8%A7%DB%8C_%D8%AF%D9%88%D9%85
صفحه سریال باغ مظفر:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%D8%A7%D8%BA_%D9%85%D8%B8%D9%81%D8%B1_%28%D9%85%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9%D9%87_%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86%DB%8C%29
مثلا نام کامران در هردو سریال در شخصیتی مشابه وجود دارد…
تقسیم بندی جالبی بود. به رای من یکی از بهترین طنزهای سینمایی مهران مدیری توکیو بدون توقف بود که خود من عاشق این فیلم و بازی عالی مدیری هستم. بویژه اون قسمتش که میگه انقدر بگیر تا بگیریش.
اما به نظرم یه نفر از قلم افتاد. و اون کسی نیست جز رابرت دنیرو ایران ؛ پرویز پرستویی ، که کمتر بازیگری است که به قدرت ایشون بالانس بازیگری و شخصیتی داشته باشد. کسی که در لیلی با من است نقش یک ترسو از جنگ را بازی می کند ، در جای دیگر فردی گوشه گیر در روبان قرمز ، در جایی دیگر نقش یک هفت خط در مرد عوضی ، در جایی دیگر نقش یک رزمنده ای که پس از جنگ هنوز دنبال آرمان های خودش است در آژانس شیشه ای ، در جایی دیگر نقش یک پلیس بدشانس و خوش اقبال ذر مومیایی۳ ، در جایی دیگر نقش نابینایی که پس از بازیابی توان بینایی اش تمام قول و قراهایش با خدارا فراموش می کند در بید مجنون و بالاخره نقش یک خلافکار در لباس روحانیت در مارمولک به بهترین شکل از پس نقش هایش بر می آید و به هیچ وجه بیننده نمی تواند به خود بگوید این همان بازیگر فلان فیلم است.
در ضمن تا اندازه ای هم می توان همین خصوصیات را در مورد آلپاچینو ایران ؛ جناب رضاخان کیانیان عزیزم برشمرد.
همه چیز درباره ی توزیع سریالهای نمایش خانگی :
۱-توزیع قسمت سوم سریال أبله مورخه : ۱۳۹۳.۱۱.۰۸ روز : چهارشنبه در سراسر کشور …
۲-توزیع اولین قسمت سریال عشق تعطیل نیست ! : ۱۳۹۳.۱۱.۰۶ روز : دوشنبه در سراسر کشور …
۳-توزیع اولین قسمت سریال شهرزاد : مشخص نمی باشد … منتظر باشید …!
۴-توزیع سومین قسمت کوچه مروارید : بزودی … مجوز صادر شده ولی تاریخی جهت توزیع اعلام نشده …!
تشکر و عرض ادب و احتـرام…!
محمدی / ارومیه .
راستی یک پست جدید در وب سایت بنده سایت بنده بــروز شد ( لیــنک ) :
http://serial-sk-video-ir.blogfa.com/post/755
این پست راجع به “”””” یادی از سریال ویلای من”””” می باشد .
به گزارش روابط عمومی سازمان سینمایی، در جلسه ۲۸ دی شورای پروانه نمایش خانگی که با حضور اکثریت اعضا برگزار شد، با عرضه فیلم های” بیگانه” به تهیه کنندگی سعید ملکان و کارگردانی بهرام توکلی، “شب کنکوری” به تهیه کنندگی سید مجید میرحسینی و کارگردانی محمد راوندی، “بره کشون”به تهیه کنندگی رضا جودی و کارگردانی مهرداد خوشبخت، ” ابله/ قسمت های ۶تا۴″ به تهیه کنندگی تصویر گستر پاسارگاد و محمد مسعود و کارگردانی کمال تبریزی، “کوچه مروارید /قسمت ۵” به تهیه کنندگی و کارگردانی سعید سالار زهی، “مردی شبیه گرگ” به تهیه کنندگی سید مجید صالحی و کارگردانی اشکان شاپوری و “نان شب” به تهیه کنندگی حمید محمدی و کارگردانی هادی رحیمی موافقت شد.
همچنین در این جلسه با عرضه ۴عنوان فیلم خارجی نیز موافقت به عمل آمد.