روزانه های سینمایی

رسانه ملی یا ارگانی؟

تیم اعزامی به محل جلسه شورا چشم و گوش شان را فقط معطوف گزارش رئیس متبوع خود کرده بودند و چیزی در باره محتوای گزارش ارائه شده از سوی رئیس سازمان امور سینمایی نگفتند تا رسانه ای که باید بازتاب دهنده خدمات دولت باشد، در این مورد خاص با یک غفلت آشکار به رسانه ای ارگانی تنزل یابد و تریبون اختصاصی برای سازمان و مدیران خود باشد.

روز یکشنبه جلسه شورای اجتماعی کشور در طبقه نوزدهم ساختمان وزارت کشور با حضور همه اعضا برگزار شد تا روسای دو سازمان صدا و سیما و امور سینمایی، کارنامه و عملکرد خود را در قبال بازنمایی و تبیین خلاقه آسیب های اجتماعی شرح و توضیح دهند. اولین بخش خبری تلویزیون که به استقبال نتایج این جلسه رفت، بخش خبری بیست و سی بود. در این بخش تیم اعزامی صدا و سیما به محل جلسه، چشم و گوش شان را فقط معطوف گزارش رئیس متبوع خود کردند و چیزی در باره محتوای گزارش ارائه شده از سوی رئیس سازمان امور سینمایی نگفتند تا رسانه ای که باید بازتاب دهنده خدمات دولت باشد، در این مورد خاص با یک غفلت آشکار به رسانه ای ارگانی تنزل یابد و تریبون اختصاصی برای سازمان و مدیران خود باشد.

یادآور می شود در ۱۸ ماه گذشته ۷۹ فیلم سینمایی با موضوعات اجتماعی تولید و به نمایش درآمده اند که در بین آنها آثار شاخصی نظیر: مغزهای کوچک زنگ زده، دارکوب، شعله ور، لاتاری، شماره ۱۷ سهیلا، فراری و ملی و راههای نرفته اش، بطور خاص به آسیب های اجتماعی همانند طلاق، کودکان کار، اعتیاد، همسر آزاری اشاره نموده اند.

سعید رجبی فروتن

در کنار روزمرگی های معمول، این جا خودم و افکارم را ثبت می کنم. از فرهنگ و هنر تا سینما و نمایش خانگی... می توانید نوشته های من را در «روزانه های سینمایی» دنبال نمایید.

اضافه کردن نظر

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

مرا در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید