نخستین جلسه مدیران مراکز عرضه بر خط ویدیویی به گونه درخواستی عصر چهارشنبه گذشته به میزبانی موسسه رسانه های تصویری و تنی چند از مدیران سازمان امور سینمایی برگزار شد. این نشست در راستای توجیه مدیران شرکتهای یاد شده در قبال سیاست ها و رویکردهای سازمان امور سینمایی در قبال صنایع مکمل سینما برگزار شد و در آینده با ابلاغ مقررات خاص این حوزه به فعالان و دست اندرکاران ادامه خواهد یافت.
به موجب این گزارش مشاور ارشد رئیس سازمان سینمایی در این جلسه صمیمانه، ظرفیت های موسسات vod را بستر مناسبی برای تولید و تامین محتوای فارسی دانست که پیامد آن ضمن تقویت هویت فرهنگی و ملی، ایجاد فرصت های شغلی برای دست اندرکاران سینما و نیز مدیریت بهینه منابع در این بخش است.
همچنین به موجب گزارش روزنامه «صبح نو» میلاد پیغمبرزاده، مدیر تولید و تأمین مؤسسه آیینه جادو، فیلمنت و… در گفتوگو با «صبح نو» درباره جزئیات بیشتر این جلسه بیان کرد: در جلسه سوم آبان صحبتهای مختلفی در راستای گسترش و بهبود بیشتر ارتباط بین سازمان سینمایی و موسساتی که هستند مطرح شد اما برای اعلام نتیجه قطعی آن به زمان بیشتری نیاز است تا بعد از جمعبندی نهایی نتیجه آن را عنوان کنیم؛ اما بهطور کلی برگزاری این دست جلسات و تعاملی که با حضور نمایندگان مختلفی از حوزه سینما گرفته تا نمایش خانگی و مؤسسات VOD رخ میدهد، جزو موارد امیدوار کننده و اتفاقات خوبی است که به گسترش ارتباط مؤثر این دو فضا و کاهش فضاهای غیرمجاز برای دانلود و نمایش فیلمها کمک میکند، اتفاقی که میتواند جلو تضییع حقوق صاحبان اثر را نیز بگیرد.
وی همچنین درباره لزوم وجود این تعامل و سطحی که این روزها دارد، گفت: تعامل و ارتباطی که از آن گفتم، به طور قطع برای پیشروی اهدافی که در راستای گسترش VODها و این فضا وجود دارد، لازم و ضروری است. از همینرو باید بین رسانههای تصویری و ارشاد ارتباط محکمی وجود داشته باشد.پیغمبرزاده یادآور شد: اتفاقی که این روزها با آمدن آیپیتیها، یا تلویزیونهای اینترنتی افتاده، الزاماً باید گسترش پیدا کند، چرا که در این فضا لازم است تا تعاملاتی هم با سازمان صورت بگیرد و در نتیجه این مساله عاملی میشود تا تعامل ارشاد با صداوسیما هم بهتر شود. درحالحاضر هم این همکاریها وجود دارند ولی امیدواریم تا این اتفاق در سطح گستردهتری رخ دهد.
یادآور می شود در حال حاضر مجموعاً ۱۲ سرویس عرضه برخط ویدیویی به گونه درخواستی از سازمان امور سینمایی و پنج شرکت iptv از سازمان صدا و سیما مجوز دریافت کرده اند که بیش از نیمی از آنها فعال می باشند.
اقا مگه این موسسات فیلمارو خودشون ساختن که خودشونو صاحب اثر میدونن ؟؟؟ من خودم از سایت خارجی دانلود میکنم و سانسور میکنم و زیرنویس هم میزنم / این کجش نقض کپی رایته ؟؟؟
حرفه ای هم سانسور می کنیم و رایگان هم منتشر میکنیم
خودشون سازنده نیستند اما اگر رایت فیلم را بخرند و دیگران همان فیلم را بی اجازه مورد بهره برداری قرار دهند مرتکب فعل خلاف شده اند
در صورتی که رایت فیلم رو بخرند من اون فیلم رو از سایتم حذف میکنم / مثلا فیلم مرد عنکبوتی که هنر اول رایتشو خریده / بهم ایمیل زدن و منم محترمانه از سایتم حذف کردم / اما بقیه فیلمهارو که نخریدن ! که انقدر میگن کپی رایت کپی رایت / تازه سانسوراشونم همه مورد داره
متاسفانه این موسسات فقط اسمشون قانونیه ولی بیشتر از شبکه قاچاق وکپی غیرقانونی تخلف می کنند به قول دوستمون سانسورها مورد داره وکیفیت ها هم پایینه همین شبکه خانگی خودمون بهترعمل می کنند