صبح امروز رئیس انجمن صنفی تازه تاسیس «شرکت های نمایش ویدیویی آنلاین» روبروی خبرنگاران و اصحاب رسانه نشست تا ضمن اعلام موجودیت، از اقدامات در دست انجام تشکل متبوع خود سخن بگوید و زودتر از مدیر عامل خانه سینما نوید عضویت صنف خود در خانه سینما را رسانه ای کند.!
نشست اخیر رئیس «انجمن صنفی شرکت های نمایش ویدیویی آنلاین» و اعضای هیات مدیره انجمن خوبی دیگری که داشت این بود که معلوم شد در حال حاضر تعداد کاربرانی که از محتواهای سامانه های پخش فیلم و سریال و سایر برنامه های تولیدی و تامینی آنها استفاده می کنند به یک میلیون نفر رسیده است. همچنین سرمایه اولیه شرکت های رسمی از ۱۰۰ میلیارد تومان به ۵۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است. به گفته «صراف»از ابتدای فعالیت رسمی شرکت های عضو انجمن یک میلیون کاربر ۹۰ میلیون دقیقه وقت صرف تماشای محتواهای بارگذاری شده کرده اند. به این ترتیب اگر فرض را بر این بگذاریم که اکثر بینندگان گزینه انتخابی اولشان فیلم سینمایی بوده است، هر کاربر بطور میانگین یک فیلم سینمایی ۹۰ دقیقه ای را طی مدت یاد شده تماشا کرده است. «صراف» با اشاره به اینکه تولید سالانه ۱۰۰ فیلم سینمایی ایرانی تکافوی نیاز سامانه های آنلاین ویدیویی نیست، تامین و تولید مستمر محتوا را مورد تاکید قرار داده است.
رئیس «انجمن صنفی شرکت های نمایش ویدیویی آنلاین» بدون اشاره به اینکه تعدادی از ۱۴ شرکت عضو انجمن، فیلم و سریال های روز جهان را بدون اخذ پروانه نمایش از سازمان سینمایی منتشر و به تشخیص خود ممیزی می کنند، اظهار داشته است: «سایتهای غیرقانونی محتواهای تولیدشده داخلی را دارند که تخلف محض است و بعضاً محتوای خارجی را بدون سانسور در اختیار میگذارند که باید با آنها برخورد شود.«وی همانند مدیران دولتی تنها راه موثر با سایت های غیرقانونی فیلم و سریال را فرهنگ سازی و ایجاد تسهیلات از سوی شرکت های رسمی به مشتریان دانسته است.
خاطر نشان می شود اعلام موجودیت صنف جدید در حالی صورت می گیرد که تنها تشکل صنفی موسسات ناشر نسخه فیزیکی آثار سینمایی در دو سال گذشته دچار تشتت شد و مدت هاست که دچار رکود و بی عملی شده است. همچنین تیتر یک انتخابی اغلب منابع خبری برای پوشش نشست رسانه ای برگزار شده، عضویت احتمالی «انجمن صنفی شرکت های نمایش ویدیویی آنلاین» در خانه سینما بوده است، غافل از آنکه شخصیت های حقوقی نمی توانند به عضویت خانه سینما در آیند. این منابع همچنین به موازی کارهای موجود در صدور مجوز به شرکت های یاد شده از سوی مراکز دولتی و ابهام در چگونگی نظارت بر آنها اشاره نکرده اند.
گزارش کامل این نشست را در این نشانی بخوانید.
باسلام خدمت شما برادر بزرگوارآقای فروتن آیا تا چندوقت دیگه نسخه های فیزیکی جمع خواهند شد یانه آیا فروشگاههادیگه به تاریخ می پیونند(البته این نوع کارها توکشورماامری عادیست توبلادکفرهم شبکه خانگیشون فعال و پرپیمون هم کپی رایت رعایت میشه هم سینماهاشون بااون که سرعت اینترنتی اونا به سرعت نوره)ولی متاسفانه توکشورماازکارفرهنگی هیچ گونه حمایتی نمیشه ببخشید حرف زیاده نمیشه همه رو نوشت
سلام
بنده و هر فرد مسئول دیگری نمی تواند تاریخ مشخص و معینی را برای ختم عصر تکثیر فیزیکی اعلام کند. همانطور که طی این سالها مشاهده کرده ایم روند نزولی مصرف نسخه فیزیکی کاملاً قابل مشاهده است و به همین خاطر بسیاری از مراکز عرضه درصدد بازیابی نقش اقتصادی خود در بازار آینده هستند. البته اگر در ایران همانند کشورهای توسعه یافته اینترنت ارزان در اختیار مردم قرار می گرفت، قطعا با سرعت بیشتری رفتار مصرفی مردم و به تبع آن تامین کنندگان محتوا تغییر می کرد.. همانطور که در گزارش مسئولان انجمن شرکت های «وی اُ دی» هم خواندی؛ مردم به دلایل اقتصادی ترجیح شان این است که به دانلود اثر روی آورند زیرا نسبت به تماشای استریم(در جریان) اقتصادی تر است. نسخه دانلود زمینه تبادل و اشتراک فایل را بین افراد به راحتی فراهم می کند و تا قبل از پخش اینترنتی و در حال حاضرهم برخی از مشتریان با بردن « فلش مموری» یا « هارد اکسترنال» به مغازه ها بصورت کیلویی! فیلم و سریال در آنها ذخیره و بهای بسیار ناچیزی پرداخت می کردند.