شب گذشته و در جریان مراسم افتتاحیه چهارمین جشنواره ویدیویی یاس، برترین موسسات ویدیو رسانه در شاخه های مختلف معرفی شدند. به موجب اخبار منتشر شده، یاس زرین جایزه فنی بهترین کیفیت عرضه لوح فشرده به موسسه «هنرنمای پارسیان» به مدیریت «علی اکبر قائنی نجفی »اهدا شد. ایشان سال گذشته و در اولین دوره جشنواره جایزه بهترین موسسه ویدیو رسانه را اخذ کرده بود.
در ادوار گذشته جشنواره جایزه «بهترین کیفیت عرضه لوح فشرده» با عنوان «بهترین کیفیت عرضه فنی به تکنسین ها و اپراتورهای فنی که مسئولیت مسترینگ فیلم ها را به عهده داشتند، اعطا می شد اما در این دوره این جایزه به مدیر یک موسسه ویدیو رسانه داده شده است.
به عنوان مثال سال گذشته در این بخش جایزه یاس زرین، دیپلم افتخار و جایزه نقدی «بهترین کیفیت فنی عرضه لوح فشرده» به «مصطفی پوررحیم» رسید. همچنین در این بخش بطور مشخص نام فیلمی که مستر خوبی برای آن ساخته شده بود، قید می شد. مثلاً در جشنواره دوم یاس «امیر مداح» به عنوان مدیر آماده سازی(اتورینگ) نسخه مستر برای فیلم «یه حبه قند» برنده جایزه شد. همچنین پرویز جدیری در دوره اول جشنواره برای اتورینگ فیلم «سیزده گربه روی شیروانی » موفق به کسب این جایزه شده بود.
همچنین یاس زرین جایزه فعال ترین موسسه ویدئو رسانه به موسسه «سینما ۲۴» به مدیریت «مجید محسنی» تعلق گرفت. ایشان در سومین جشنواره یاس جایزه «بهترین پخش» را به خانه برده بود. سینما ۲۴ در یکسال گذشته از معدود موسساتی بود که در کنار تامین فیلم ایرانی و تولید برنامه «شام ایرانی»، تامین و پخش فیلم و سریال خارجی را هم از یاد نبرد.
یاس زرین بهترین موسسه پخش فیلم نمایش خانگی نیز به موسسه «تصویر دنیای هنر» به مدیریت «جواد معماری اردستانی» اهدا شد. البته عنوان دقیق پخش برتر، شرکت پخش «دنیای هنر»است و تا پیش از این مدیریت آن بر عهده فرد دیگری است. اگر اخیراً در این زمینه تغییراتی صورت گرفته است، حمل بر بی اطلاعی نگارنده باید گذاشت. «تصویر دنیای هنر» در اولین جشنواره نیزعیناً همین جایزه را کسب کرده بود. این موسسه در سالیان اخیر سرمایه و تمرکز خودش را بیشتر بر پخش محصول گذاشته و کمتر ریسک خرید رایت آثار ایرانی را به جان می خرد.
نکته مهم در جریان توزیع جوایز سه گانه موسسات ویدیو رسانه، غیبت موسسه «تصویر گستر پاسارگاد» به عنوان فعال ترین موسسه در یکسال گذشته است. موسسه ای که علاوه بر سرمایه گذاری در سریال «شهرزاد»، تامین و توزیع سریال «بریکینگ بد» را همزمان انجام داد و تعداد پرشماری از فیلم های ایرانی را بطور مرتب روانه بازار ساخت. به نظر می رسد ادامه بازداشت «محمد امامی» به عنوان سهامدار اصلی موسسه «تصویر گسترپاسارگاد» دلیل اصلی حذف نام موسسه و ارزیابی عملکرد آن بوده است. شک نکنید که جوایز قابل اعتنایی برای سریال هایی که «تصور گستر پاسارگاد» ناشر آنها بوده است، کنار گذاشته شده است و در اختتامیه جشنواره به عوامل هنری و فنی این سریال ها داده خواهد شد.
در ادامه این مراسم در بخش پوستر «حمیدرضا بابابیگی» برای طراحی پوستر «فیلم اینجا کسی نمی میرد» یاس زرین جشنواره را دریافت کرد. در بخش عکس اقلام تبلیغی و اطلاع رسانی «سحر طرزی» برای عکس های فیلم «اینجا کسی نمی میرد» یاس زرین جشنواره را به خانه برد.
خاطر نشان می سازد فیلم «اینجا کسی نمی میرد» سال گذشته در سالن های گروه هنر و تجربه به نمایش درآمد و هنوز در شبکه نمایش خانگی توزیع نشده است.
همچنین یاس زرین بهترین آنونس به «مسعود رفیع زاده» برای ساخت آنونس فیلم «روزی روزگاری سینما» اهدا شد. این مستند سال گذشته از سوی «تصویرگستر پاسارگاد» توزیع شده بود.
اضافه کردن نظر