حمیدرضا نوروزی رئیس اتحادیه شرکت های ویدئو رسانه در ارتباط با نسخه غیرمجاز فیلم های ایرانی و سریالها در بازار به خبرنگار مهر گفت:من شخصا در تهران با چنین مواردی که شما عنوان می کنید درباره فیلم های ایرانی برخورد نداشتم. البته در شهرستانها این مشکل از گذشته تا کنون وجود دارد.
وی افزود:اما از طرف دیگر کپی های غیر مجاز انیمیشن های معروف در دنیا در این چند ماه اخیر و فیلم های خارجی به شدت افزایش پیدا کرده است. وزارت رشاد حدود دو و ماه و نیم پروانه نمایش برای آثار شبکه نمایش خانگی صادر نکرد. مخاطبین نیز در کنار توجه به شبکه های ماهواره ای در این شرایط که بازار با عرضه جدید روبرو نبود به سمت آثار غیرمجاز گرایش پیدا کرد.
نوروزی ادامه داد:البته ما در این ارتباط گزارشی تهیه کردیم و در اتحادیه ویدئو رسانه نیز این موضوع را مطرح کردیم. در هر صورت مخاطب نیز به محصول فرهنگی دارد. وقتی در این چند ماه نسخه جدیدی وارد بازار نشده است، مخاطب نیز خوراک خود را از بازار قاچاق تهیه می کند. افراد متخلف و کپی کار نیز قطعا از چنین فرصتی نهایت استفاده را می کنند تا سود ببرند.
وی با اشاره به فعالیت ستاد صیانت عنوان کرد: این ستاد واقعا وقت زیادی برای این کار می گذارد و در این مدت نیز زحمات زیادی کشیده است اما فکر می کنید بودجه این ستاد که زیر نظر ارشاد است، چقدر باید باشد؟این ستاد در حقوق پرسنل خود را هم به سختی پرداخت می کند و در بیمه آنها دچار مشکل است. در این شرایط چه توقعی می توان از آنها داشت.
رئیس اتحادیه شرکت های ویدئو رسانه افزود:وقتی از این ستاد که نقش اصلی برای مبارزه با این پدیده را دارد، حمایت نمی شود نمی توان انتظار داشت که شرایط ایده آل شود. از طرف دیگر قطعا باید برای این کار و روشن کردن مردم نسبت به این موضوع کار فرهنگی انجام شود. اما همین فرهنگسازی نیز نیاز به بودجه دارد.
وی در پایان عنوان کرد: این ستاد دو وظیفه برعهده دارد در بخش اول کار فرهنگی در این زمینه انجام می دهد و در بخش دوم با متخلفین برخورد می کند. در کنار جذب بودجه باید نهادهایی همچون صدا و سیما و شهرداری به کمک آنها بیایند. چون ما نیاز داریم برای کار فرهنگی رسانه تلویزیون را در اختیار بگیریم و همچنین با تبلیغات شهری مردم را از این موضوع و خرید این اثار پرهیز دهیم. کد ۷۲۵
اضافه کردن نظر