خانه سینما در جریان مناظرههای انتخاباتی چند سوال مشخص را از نامزدهای پست ریاست جمهوری پیرامون نگرش آنها به سینما و اداره و نظارت بر آن مطرح کرد. در بین نامزدها فقط ستاد مسعود پزشکیان پاسخی کلی به پرسشها داد.
این روزها نام صنوفی از خانه سینما به نتیجه انتخابات گره خورده است. کانون کارگردانان خانه سینما محمدمهدی عسگرپور رییس هیات مدیره خانه سینما را طی بیانیهای برای احراز پست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی کرده است. خبرهای غیر رسمی نیز حکایت از معرفی این تهیهکننده کارگردان ۶۱ ساله سینما و تلویزیون از سوی شورای عالی خانه هنرمندان و خانههای سینما، تئاتر و موسیقی به کمیته انتخاب وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دارد.
پیش از این سه تشکل نشر کشور نیز به ترتیب مسجدجامعی، ایوبی و انتظامی را برای نشستن بر صندلی وزارتخانه یاد شده مناسب تشخیص داده بودند.
با اعلام نام عسگرپور برای تصدی وزارت ارشاد، مخالفان لب به اعتراض گشودند و اقدام کانون کارگردانان و خانه سینما(در صورت صحت) را پیامد روندی غیردموکراتیک دانستند. به اعتقاد آنها اعضای صنوف از جمله کانون کارگردانان چنین وکالتی را به هیات مدیره خود ندادهاند و از آنها نظرسنجی به عمل نیامده است.
در این میان خانه سینما و سایر تشکلهای بزرگ صنفی درصدد تکذیب ادعای مطرح شده بر نیامدهاند و پاسخی به منتقدان خویش ندادهاند.
اگر اعلامنظر تشکلهای یادشده درست باشد، با توجه به حضور محمدمهدی عسگرپور در کمیته ۲۱ نفره انتخاب وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، از این تاریخ اگر او رسماً هیچ تمایلی برای قرار گرفتن در بین گزینههای پیشنهادی ندارد، طرح نام او فینفسه اشکال ندارد، در غیر اینصورت ادامه حضور او در کمیته شبهه تعارض منافع را در پی دارد و بهتر است که وی از کمیته خارج شود و تصمیمگیری و جمعبندی را به اعضای موجود کمیته واگذار کند.
در بین چهار گزینه کنونی که ممکن است بر تعداد آنها افزوده شود، حسین انتظامی به جز آنکه جوانتر از بقیه افراد پیشنهادی است، مستخدم رسمی وزارت ارشاد و از جمله نیروهای ستادی آن میباشد.
با این حال باید به تشخیص کارشناسی کمیته انتخاب احترام گذاشت و تصمیم نهایی را به رییس جمهور واگذار نمود و در انتظار تایید صلاحیت وزیر پیشنهادی توسط مجلس نشست.
https://t.me/+VYCu_UZWi8zWDSgD
اضافه کردن نظر