روزانه های سینمایی

برای تامین محتوا، تصمیمات تازه ای اتخاذ شد

روند عرضه فیلم ایرانی در اینترنت شتاب می گیرد. به موجب این گزارش، طی هفته های اخیر فیلم های سینمایی: «نیمه شب اتفاق افتاد»، «انتهای خیابان هشتم،» «کفش هایم کو»، «اینجا کسی نمی میرد» و «جنجال در عروسی»در سامانه شرکت های V.O.D و IPTV بارگذاری شده اند و نظم بهتری نسبت به گذشته در این عرصه حاکم شده است. موانع فراروی ادامه انتشار سریال عاشقانه باعث شده است تا ناشران رسمی اینترنتی آثار تصویری، تمرکزشان را بر روی تامین و انتشار بموقع فیلم های روز سینمای ایران بیشتر کنند و سطح تماس و ارتباط هایشان را با تهیه کنندگان سینمای ایران عمق بیشتری ببخشند.

در جلسه دوشنبه هفته ای که گذشت بار دیگر تهیه کنندگان سینما و مدیران موسسات V.O.D و IPTV در یک قاب مشترک قرار گرفتند و به توافق های تازه ای دست یافتند و در نهایت بر انجام تصمیمات زیر پای فشردند: -تدوین یک قرارداد تیپ برای واگذاری فیلم ها به موسسات V.O.D و IPTV با نظر کارشناسان حقوقی طرفین. بر اساس این قرارداد کلیه رفتارهای حقوقی و قانونی دو طرف توسط کارشناسان تعیین و سپس برای اجرا به تهیه کنندگان و مدیران V.O.D. و IPTV اعلام گردد. -دو طرف همچنین توافق کردند که در کمیته ای کارشناسی تاریخ فیلم هایی را که اصطلاح آرشیوی را می توان به آنها اطلاق کرد، تعیین کنند و سپس تهیه کنندگان بر اساس این توافق و قرارداد تیپ، فیلم ها را به این موسسات و شرکت ها برای پخش واگذار نمایند. -شورایعالی پذیرفت که در جهت حمایت از این حرفه نوپا در ایران به تهیه کنندگان سینمای ایران توصیه کند که حقوق ویدیو و V.O.D را جداگانه محاسبه و واگذار کنند. به این ترتیب توصیه می شود که موسسات ویدیو رسانه پخش D.V.D را خریداری و پخش ویدیو در خواستی به موسسات صاحب مجوز و عضو انجمن واگذار شود. -انجمن صنفی ویدیو در خواستی پذیرفت که فیلم ها ی روز سینمای ایران را با بهترین کیفیت پخش و اطلاعات مربوط به تماشای کاربران و حقوق صاحبان فیلم را پرداخت و به طور شفاف در اختیار تهیه کنندگان قرار دهد. -انجمن صنفی ویدیو در خواستی در اقدامی دوستانه و برای اطلاع مخاطبان از فیلم های اکران پذیرفت که تیزرها و تبلیغات فیلم ها را در اختیار کاربران قرار دهد. -شورایعالی تهیه کنندگان در جهت حمایت از صنف قانونی انجمن ویدیو در خواستی، اعلام کرد که با نمایش فیلم از طریق اینترنت توسط شرکت های ویدیو رسانه که مجوز V.O.D را ندارند، مخالف است. شورایعالی از مدیر عامل خانه سینما خواست تا در جهت حمایت از موسسات V.O.D این اقدام قانونمند را حمایت کند. مقرر شد که موضوع به معاونت محترم سینمایی اعلام و از ایشان نیز کمک خواسته شود. -شورایعالی و انجمن مصوب کردند که در جهت تولید محتوا برای V.O.D و IPTV اقدامات لازم را معمول دارند. -شورایعالی و انجمن بر مبارزه با سایت های غیر مجاز تاکید کردند. از انجمن خواسته شد در مورد این سایت ها به مردم و مسئولان اطلاع رسانی کند. همچنین مقرر شد که تمهیدات قانونی برای حمایت قوه قضاییه و بستن سایت های غیر مجاز صورت گیرد.

سعید رجبی فروتن

در کنار روزمرگی های معمول، این جا خودم و افکارم را ثبت می کنم. از فرهنگ و هنر تا سینما و نمایش خانگی... می توانید نوشته های من را در «روزانه های سینمایی» دنبال نمایید.

اضافه کردن نظر

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

مرا در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید