هر قدر شرکت های مجاز VOD برای آغاز فعالیت خود دست دست می کنند و با امروز و فردا کردن شروع کارشان را به تاخیر می اندازند و حنای وعده و وعید دولتمردان را بی رنگ می کنند، سایر شرکت هایی که مجوز فعالیت شان را از سازمان تنظیم مقررات و یا بخش های دیگر وزارت ارشاد دریافت کرده اند، بلادرنگ در بازار اعلام حضور می کنند و از مشتریان دلبری می کنند. پس از شاتل لند (نماآوا) که مجموعه ای از فیلم و سریال های ایرانی و خارجی را بارگذاری کرد و فهرست آن را در اختیار مخاطبانش قرار داد، نوبت به «آیونت» رسید تا با تولید محتوایی اختصاصی در برابر سایر رقبا قد علم کند. «آیونت» همان باران تلکام یعنی فناپ و آریاست که یکی از برندگان مزایده اسفند ۹۳ سازمان صدا و سیما برای راه اندازی IPTV بود.
«آیونت» با تولید برنامه فوتبالی ویژه یورو ۲۰۱۶ «هت تریک» به تهیه کنندگی و اجرای عادل فردوسی پور طی ۱۵ روز گذشته آغاز بکار کرده است. حضور عادل فردوسی پور در این برنامه کافی بود تا سرمایه گذاران شرکت به بهترین نحوی خدمات اینترنتی خود را به مخاطبان معرفی کنند و آنها را در انتظار سایر برنامه های پیش بینی شده خود قرار دهند. آنطور که در سایت «آیونت» آمده است تولیدات و آرشیو این تلویزیون اینترنتی که بر بستر IPTV تعریف شده است از طریق سایت، اپلیکیشن، آیو باکس و تلویزیون های هوشمند قابل دریافت است. پیش از این «فیلیمو»، «فیلم نت»، «نماآوا» و … با آغاز بکار رسمی خود، خدمات مشابهی را در این زمینه به مشتریان ارائه داده اند.
خاطر نشان می سازد اوایل اسفند ماه سال گذشته شرکت های: رایتل، ایلانرمافزار، آی سیما، مبین وان، صباسل و پیکآسا و بهسیما با دریافت پروانه فعالیت از سازمان سینمایی اعلام موجودیت نمودند و آخرین خبر در باره آنها این است که در روزهای پایانی خرداد ماه تفاهم نامه ای را با شورای عالی تهیه کنندگان سینما امضا نمودند.(اینجا) البته در میان این هفت شرکت رایتل(کافه رایتل) و ایرانسل (صبا سل) جلوتر از دیگر شرکت ها فعالیت شان را بر بستر اینترنت همراه استارت زده اند.
خاطر نشان می شود چالش بزرگ شبکه نمایش خانگی در شکل انتشار DVD و نیز اشکال دیگری نظیر VOD و IPTV ترجیح مخاطبان فارسی زبان برای استفاده از تلویزیون های رایگان داخلی و ماهواره ای و دانلود فیلم و سریال از سایت های بروز مجاز و غیر مجاز است.
اضافه کردن نظر