پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران) اعلام کرده که برای انجام پروژه ملی در حوزه خدمات تلویزیون تعاملی با نام OTT مخفف (Over-The-Top) نیاز به خدمات مشاورهای دارد.(به نقل از فارس)
خب بسلامتی! این را از اول می گفتید که فعلاً آمادگی اعطای مجوز به متقاضیان را ندارید و برای اینکه چم و خم کار دستتون بیاد لازمه که بیشتر فکر کنید. اتفاقاً دعوای اول به از صلح آخر. همین که قبل از اجازه فعالیت می خواهید اول تکلیف خودتان را روشن کنید، خیلی هم نیکوست. ما هم آمادگی داریم تا پس از پایان تفکرات شما و جلب رهنمود از آدم های این کاره و کار بلد، با اسم دیگری از این خدمات روبرو شویم. منظور؟
در این چند سال اسم این فناوری ارائه تصویر ابتدا IPTV بود و بعد از آنکه تلویزیون دو سه بار برای راه اندازی آن مراسم برگزار کرد، نام آن به IPMEDIA تغییر یافت و حالا در شرایطی که هنوز مجوز تلویزیون اینترنتی به کسی داده نشده است، اسم آن به OTT تغییر یافته است. کاش قدری از اسم فراتر می رفتیم و به مسمی می رسیدیم.
پژوهشگاه برای کار مطالعاتی مورد نیازش تا ۱۵ بهمن به خودش فرصت داده است تا لابد بتواند از بین مدعیان مشاوره بهترین آنها را برگزیند. وزارت ارتباطات تا اینجای کار دستش آمده که متقاضیان احتمالی در آینده باید خدمات و محتوای تصویری شان مثل فیلم و سریال را از طریق واسطه یک مودم به کاربران ارائه دهند. البته همین که مسئولان به این نتیجه رسیده اند که می توان چشم ها را شست و جور دیگر دید و تلویزیون اینترنتی را هم به نام صدا و سیما سند نزد و به دیگران هم رخصت داد، کم دستاوردی نیست.
فقط باید امیدوار بود که دوره اخذ مشاوره زیاد به درازا نیانجامد و پژوهشگاه هر چه زودتر نتایج مطالعاتی خود را به نهاد اجرایی در تشکیلات متبوع خود بدهد تا گره از کار فرو بسته گشوده شود. بعون الله تعالی
هرچه دیرتر بهتر. تو این کسادی همین یه مورد رو کم داریم که اونم چه بخواهیم و چه نخواهیم از راه میرسه و فاتحه پخش رو باید بخونیم.