از زمانی که یادم می آید سعید اسدی کارگردان سینما با ورودش به ایران پس از 20 سال کار و زندگی درآمریکا در صدد بود که بتواند، فیلمی را بر اساس موضوع حمله ناو آمریکایی به هواپیمای مسافری ایرانی بسازد. در تمام این سالها با آمد و شد دولت ها و تغییرات پی در پی مدیران نتوانست نظر مثبت و همراهی دولتمردان را بسوی خود جذب کند. ساخت فیلم در ژانرهای مختلف هم کمکی به شناساندن بهتر او نکرد و ای بسا بعضی از اوقات نتیجه معکوس هم حاصل شد.

این روزها که ساخت پروژه لاله توسط یک فیلمساز ایرانی – امریکایی موضوع مناقشه تازه ای در صحن رسانه ها شده است، باور می کنم که ستاره اسدی به اندازه ستاره اسی نیک نژاد شیرین نبوده است.

از قضا این روزها دو فیلم از سعید اسدی در شبکه نمایش خانگی عرضه شده است. خیابان 24 و فرود در غربت. فیلم هایی که مثل دیگر آثار او از اکران متوسطی در سینماها برخوردار بودند و کمتر توانستند، خاطره خوب اولین فیلم سینمایی او -آواز قو – را با فیلمنامه ای از پیمان معادی در اذهان زنده کنند.

برای شناخت بیشتر از سعید اسدی دو فیلم تازه او را که از سوی ریزموج سیستم و هنرنمای پارسیان منتشر شده اند، ببینید.

به اشتراک بگذارید
سعید رجبی فروتن
سعید رجبی فروتن

در کنار روزمرگی های معمول، این جا خودم و افکارم را ثبت می کنم. از فرهنگ و هنر تا سینما و نمایش خانگی... می توانید نوشته های من را در «روزانه های سینمایی» دنبال نمایید.

مقاله‌ها: 3841

8 دیدگاه

  1. انصافا 2 فیلم تازه وارد شده به شبکه و اواز قو  فیلمهای خوبی هستن  چه فیلمساز خوبی است این سعید اسدی   خیابان 24 که یک فیلم نو و خوش ساخت  و تازه در سینمای ایران وبا هزاران بار جلوگیری از اکران ولی باز فیلم خوبی بود  ای کاش از این فیلمها زیاد بشن 
    فرود در غربت اونم فیلم خوبی بود  فیلمی غمناک و احساسی  
    اقای فروتن جدیدا فیلمی از سعید اسدی اماده اکران نیست؟؟؟؟؟ 
    چون فکر کنم 4 سال است فیلم نساخته  خیابان 24 سال 87 و فرود سال 1386 ساخته شده  اگه فیلمی از سعید اسدی اماده نمایش است بگید    
    اقای فروتن راستی مشکل فیلم جرم حل شد یا نه ما چقدر صبر کنیم   
    یک نکته دیگه در مورد فیلم جرم این که ایا در دی وی دی این فیلم  دوبله ی که زمان اکران بود در این دی وی دی است یا نه اگه قرار بگیره کار نو و جدیدی است 

    • بله من نسخه دوبله جرم را دیدم. هنوز مسئله مورد اختلاف حل نشده است. ممنوم که اسم آواز قو را به یادم انداختی. اقای اسدی فیلم تازه ای را در دست نداره

  2. سلام اقای فروتن عزیز
    ایا در ماه رمضان فیلمی در شبکه توزیع میشه؟
    یه سوال دیگه اینکه فیلم آفریقا توسط چه موسسه ای خریداری شده؟
    ممنون از شما

  3. سلام آقای فروتن فیلم ویدئویی خلافکاران که قراره از ریز موج بیاد تو این هفته پخش میشود ؟
    و در اخر قلاده های طلا برنامه عید فطر است یا خیر ؟
     

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.