ببخشید با یه گل بهار نمیشه!

علی عطشانی، کارگردان سینما در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما باشگاه خبرنگاران گفت: تلاش می کنیم تا اولین فیلم سه بعدی سینمای ایران را هیات انتخاب سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر به صورت تری دی ببیند.
وی افزود: "آقای الف" اولین فیلم سه بعدی سینمای ایران است که جدای از اینکه من کارگردانی آن را به عهده داشتم شاید بتواند رونقی به جشنواره بدهد.

کارگردان فیلم سینمایی "تلفن همراه رئیس جمهور" اظهار داشت: "آقای الف" نسخه دو بعدی ندارد و دوستان ما در حال تلاش اند تا فیلم به صورت سه بعدی در سالن هایی که از تجهیزات برخوردار هستند به نمایش درآید. کد ۷۹۶

به اشتراک بگذارید
سعید رجبی فروتن
سعید رجبی فروتن

در کنار روزمرگی های معمول، این جا خودم و افکارم را ثبت می کنم. از فرهنگ و هنر تا سینما و نمایش خانگی... می توانید نوشته های من را در «روزانه های سینمایی» دنبال نمایید.

مقاله‌ها: 3797

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.