وزیر ارشاد فردا در صحن علنی از گشت ارشاد می گوید

پس از آنکه نماینده سوال کنندگان از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه کمیسیون قانع نشدند، فردا وزیر در جلسه عمومی مجلس حضور به هم خواهد رساند.

به موجب این گزارش سوال نمایندگان در باره دلایل سرمایه گذاری سازمان سینمایی برای ساخت فیلم سینمایی"لاله" و نیز توزیع نسخه ویدیویی فیلم سینمایی" گشت ارشاد" است.

برای نمایندگان این پرسش مطرح شده است که علیرغم مخالفت ها با اکران عمومی فیلم گشت ارشاد" چرا ارشاد راضی به توزیع نسخه ویدیویی فیلم شده است.کد ۷۲۹

به اشتراک بگذارید
سعید رجبی فروتن
سعید رجبی فروتن

در کنار روزمرگی های معمول، این جا خودم و افکارم را ثبت می کنم. از فرهنگ و هنر تا سینما و نمایش خانگی... می توانید نوشته های من را در «روزانه های سینمایی» دنبال نمایید.

مقاله‌ها: 3838

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.