داريوش فرضيايي همان عموپورنگ محبوب بچه ها در گفتگويي؛ هدف از كار در شبكه نمايش خانگي را ماندگار كردن ترانه ها و كليپ هاي مورد علاقه بچه ها دانسته است و  در باره ميزان سود احتمالي گفته است: متاسفانه سود كه نكرديم هيچ ضرر هم كرديم.

يادآور مي شود مجموعه هشت قسمتي شبكه كودك عموپورنگ كه اختصاصاً براي نمايش خانگي توليد شده بود، در ميانه راه از حركت بازماند و معلوم نيست، پخش قسمت هاي باقيمانده كي انجام خواهد شد. كد 585

به اشتراک بگذارید
سعید رجبی فروتن
سعید رجبی فروتن

در کنار روزمرگی های معمول، این جا خودم و افکارم را ثبت می کنم. از فرهنگ و هنر تا سینما و نمایش خانگی... می توانید نوشته های من را در «روزانه های سینمایی» دنبال نمایید.

مقاله‌ها: 3870

3 دیدگاه

  1. وااااااای نه تروخدا،خیلی قشنگه،خواهشا هرطور شده به پخش برسونین.خدایا کمکشون کن.

    من عمو پورنگ رو خیلی دوست دارم و با اینکه همه بهم میگن بزرگ شدی و برو یه چیز دیگه نگاه کن،بازم من نگاه میکنم…

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.