روزانه های سینمایی
فیلم شورانگیزی از سازنده من نفرت انگیز به بازار آمد

فیلم شورانگیزی از سازنده من نفرت انگیز به بازار آمد

هاپ فیلم سینمایی رئال انیمیشن کمپانی یونیورسال که سال میلادی خوبی را برای سینماهای امریکا رقم زد، حالا در اوایل سال جدید میلادی در شبکه نمایش خانگی در اختیار علاقمندان قرار گرفته است. نکته جالب توجه در اکران عمومی فیلم آن است که برای کشاندن بچه ها و والدین شان به سینماهای نمایش دهنده فیلم، شبکه های اجتماعی گسترده ای شکل گرفت و افراد زیادی ضمن تماس و ارتباط با پدر و مادرها به آنها اطمینان دادند که فیلم لحظات مفرحی را برای آنها و فرزندانشان به ارمغان خواهد آورد. بر خلاف آنچه که ما می پنداریم؛ در جوامعی که برخوردار از انواع وسایل ارتباطی پیشرفته هستند، برقراری ارتباط چهره به چهره برای رساندن پیام و اقناع گیرنده پیام هنوز جایگاه بی بدیل خودش را دارد.

همچنین اغلب منابع خبری در بازتاب توزیع فیلم هاپ در شبکه نمایش خانگی بر دو واژه آمریکایی و پر فروش به اتفاق تاکید کردند. اگر چه منبع خبر اغلب این سایت ها موسسه ناشر فیلم یعنی موسسه رسانه های تصویری است اما قدری ذوق و خلاقیت برای تنظیم متفاوت خبر، کمترین انتظاری است که از سایت ها و خبرگزاری های حرفه ای کشور می رود.

سعید رجبی فروتن

در کنار روزمرگی های معمول، این جا خودم و افکارم را ثبت می کنم. از فرهنگ و هنر تا سینما و نمایش خانگی... می توانید نوشته های من را در «روزانه های سینمایی» دنبال نمایید.

اضافه کردن نظر

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

مرا در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید