پروانه ها نشان از بهار دارند 4

در آخرين نشست شوراني بازبيني نمايش خانگي در سال جاري فيلم هاي تازه تري مچوز انتشار يافتند كه گزارش مصوبات شورا در سلسله خبرهايي به اطلاع مي رسد.

فيلم سينمايي ايراني :

فيلم گيرنده به كارگرداني مهرداد غفار زاده محصول سال 1390 و به تهيه كنندگي موسسه شهيد آويني و سينماي تجربي- اين فيلم را موسسه تصوير دنياي هنر تامين كرده است.

فيلم "قفس طلايي" به كارگرداني محمد زرين دست" و "محمد احمدي" تهيه كنندگي "علي اكبر مزيناني" محصول سال 1390 از سوي موسسه "پرتو آبي " به بازار مي ايد/

فيلم "آزمايشگاه" به كارگرداني "حميد امجد" و تهيه كنندگي محصول سال 1389 اين فيلم از سوي موسسه "گلرنگ رسانه" به بازار مي آيد.

فيلم "روياي سينما" به كارگرداني مشترك حميد و علي شاه حاتمي محصول 1390 كه خريدار آن موسسه رسانه هاي تصويري است.

در مجموع طي سال 91 پروانه نمايش خانگي 80 اثر سينمايي ايراني صادر شد.

به اشتراک بگذارید
سعید رجبی فروتن
سعید رجبی فروتن

در کنار روزمرگی های معمول، این جا خودم و افکارم را ثبت می کنم. از فرهنگ و هنر تا سینما و نمایش خانگی... می توانید نوشته های من را در «روزانه های سینمایی» دنبال نمایید.

مقاله‌ها: 3841

13 دیدگاه

    • امید جان بزار خیالتو راحت کنم دیروز که من با شرکت پخش میعاد تماس گرفتم گفتند تا قبل از عید توزیعی ندارن. ایشالا بعد عید نوروز.شماره شرکت میعاد 06412223972

  1. اقای فروتن سلام

    ایا اطلاع دارید چرا ضد گلوله پروانه نمییگیره .؟
    در ضمن چند مرتبه بی خود وبی جهت رو اعلام میکنید تو پروانه های قبلی اسم بی خود بی جهت امده بود و دوباره تکرار شده است .
    نکته سوم شورا در این همه وقت فقط پروانه این 3فیلم(به غیر از بی خود بی جهت چون در دور قبلی پروانه اش صادر شد) ایرانی رو صادر کردن! چه قدر کم
    نکته بعدی ایا مطمئنید که گیرنده حقوقش توسط تصویر دنیای هنر تامین شده ؟ به نظرم , وتا جای که میدانم تصویر گستر تامین کرده

    • ضد گلوله مشكل اداري با بنياد سينمايي فارابي دارد. با توجه به اينكه فهرست انيميشن هاي خارجي در پست بعدي منتشر مي شود، عملكرد شورا بسيار خوب بوده است. فيلم ايراني ديگري در نوبت دريافت پروانه وجود نداشته است. پروانه گيرنده براي موسسه تصوير دنياي هنر صادر شده است.

  2. من فکر میکردم ضد گلوله در بخش خصوصی تهیه شده است و ربطی به فارابی ندارد در برنامه 7 هم گفتن هزینه کل فیلم خصوصی تامین شده است

  3.  سرقت چطور؟

    اقای مدیر خواهشا جوابمو بدبد؟ ایا این عناوین قبل نوروز 92 توزیع میشن یا بعدش؟ و اخرین

  4. آقاي فروتن تا جايي كه يادمه حدود 1 سال كه تصوير دنياي هنر پروانه فيلم ايراني نمي گيره ؟

    مطمئنيد كه فيلم گيرنده از موسسه تصوير دنياي هنر پخش ميشه؟

    متشكر

  5. آقاي فروتن عزيز شما كه فيلم هاي ايراني و ويديويي وخارجي رو نوشتين پس قسمت هفتم پروانه ها ماله چيه؟.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.