مجموع آثار سه سينماگر منتشر مي شود

موسسه رسانه هاي تصويري در ادامه انتشار گزيده آثار فيلسمازان مطرح ايراني در هفته هاي آينده سه مجموعه جديد را به بازار عرضه مي كند.

به موجب اين گزارش گزيده آثار مرحوم رسول ملاقلي پور، مسعود كيميايي و كيومرث پور احمد از سوي موسسه رسانه هاي تصويري توزيع خواهند شد.

اين گزارش مي افزايد، پيش از اين مجموعه پلاك فيلم هاي دفاع مقدس ابراهيم حاتمي كيا، فيلم هاي خسرو شكيبايي و فيلم هاي سه نسل از سينماگران ايراني با استقبال علاقمندان روبرو شده بود.

انتظار مي رود همانطور كه شبكه نمايش سيما در بازپخش آثار قديمي سينماي ايران، نسخه با كيفيت و اصلاح شده آنها را مورد توجه قرار مي دهد، موسسه رسانه هاي تصويري نيز با صرف هزينه تا حد ممكن در تهيه مستر مناسب از فيلم هاي منتخب كوشش نمايد.

به اشتراک بگذارید
سعید رجبی فروتن
سعید رجبی فروتن

در کنار روزمرگی های معمول، این جا خودم و افکارم را ثبت می کنم. از فرهنگ و هنر تا سینما و نمایش خانگی... می توانید نوشته های من را در «روزانه های سینمایی» دنبال نمایید.

مقاله‌ها: 3864

2 دیدگاه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.