اين فصل را با من بخوان – قسمت اول

عملكرد موسسات ويديو رسانه در بهار سال 91 از حيث دريافت پروانه نمايش خانگي طي دو يادداشت ارائه مي گردد. گزارش مربوط به 11 موسسه را در قسمت اول ملاحظه مي كنيد. همانطور كه قابل پيش بيني بود، اغلب عناوين خارجي مگر در مواردي استثنايي، انيميشن مي باشند. همچنين تعدادي از موسسات نيز موفق به دريافت پروانه در بازه زماني تعيين شده نگرديده اند و نامي از آنها در هر دو يادداشت، ملاحظه نخواهيد كرد. كارنامه هشت موسسه فعال در بهارسالجاري را در يادداشت بعدي مي خوانيد.

افق رسانه پاسارگاد: فرار از كمپ(ويديويي)- مامان بهروز منو زد(سينمايي)

سينما 24:لارگروينچ- ليلي و ا‍ژدها – ماشين ها 2(هر سه انيميشن)

پارسيان: دوستان من تيگر و پو – مبارزان خياباني(افسانه چان لي)(هر دو عنون انيميشن)

جوانه پويا: ركعتان في العشق(مستند ايراني در باره مرحوم ملاقلی پور)

سوره : يه حبه قند (سينمايي ) -درس هاي سينما(مستند)

فيلمسازان جوان: زنان ونوسي مردان مريخي(سينمايي ايراني)

پرتوآبي: در اوج اين بارگاه (ويديويي)

هنر هشتم: ترميناتور12- 15 (انيميشن)

لوح طلايي: پرسه در مه (سينمايي)- بن تن قهرمانان متحد – ركس قسمت دوم(هر دو عنون انيميشن)

پارس ويديو: لاست 10 – 12( سريال خارجي)- براي بانو آقاجون (ويديويي) – پهلوان (مستند)

پرده نقره اي: از پاريس تا عشق(سينمايي خارجي) كد 489

به اشتراک بگذارید
سعید رجبی فروتن
سعید رجبی فروتن

در کنار روزمرگی های معمول، این جا خودم و افکارم را ثبت می کنم. از فرهنگ و هنر تا سینما و نمایش خانگی... می توانید نوشته های من را در «روزانه های سینمایی» دنبال نمایید.

مقاله‌ها: 3841

16 دیدگاه

  1. آقای فروتن قسمت دوم این فصل را با من بخوان را کی اعلام میکنید ؟
    و بعد قهوه مجوعه 30 کی پخش میشود ؟

  2. آقای فروتن فیلم های ویدئویی من خودم و برگشت ناپذیر زمان توزیع شان مشخص است یا خیر ؟
    بعد فیلم شبکه ایرج قاری را چه موسسه ای خریداری کرده است ؟
    و در آخر فیلم خوب و جذاب ساعت شلوغی کی وارد شبکه میشود و اصلا موسسه ای که این فیلم را خریداری کرده است نامش چیست ؟
    لطفا به هر 3 سوالهایم پاسخ دهید
     
    با تشکر

    • عزیز، من در این زمینه ها پاسخگو نیستم. موسسات همت کنند و اطلاع رسانی نمایند؛ در این تارنما بازگو می شود.

  3. آقای فروتن فیلم پایان نامه را که موسسه رسانهای تصویری خریداری کرده کی اقتدام به پخش آن را دارد ؟
     
    و بعد فیلم پرسه در مه به کجا رسد در شبکه توزیع میشود یا خیر
    با تشکر

  4. آيا سايت هنر هشتم غير قابل دسترسي است ؟من كه نميتونم بهش دسترسي داشته باشم
     در ضمن هنر هشتم ديكه هيچ فيلمي رو نميخواد توزيع كنه ؟    لطفا اين سوالات را پاسخ دهيد.   باتشكر فراوان

  5. سلام.می خواستم بگم من سریال لاست رو قبلا به صورت زیر نویس دیده ام و دوبله ی اونم به خاطر نقد و بررسی و دوبله ی خوبش می خریدم.ولی لاست 2ماه یکبار پخش میشه ونقد و بررسی همنداره دیگه.واقعا خیلی بی برنامه اند.چرا؟
    با تشکر
     

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.