یک ماه پس از توزیع دو سریال از مجموعه تولیدات شبکه تلویزیونی جم، مدیر کل دفتر نمایش خانگی در این زمینه به اظهار نظر پرداخت و خواستار ایجاد سامانه ای شد که بطور مرتب به معرفی محصولات منتشر شده در شبکه نمایش خانگی بپردازد تا فروشندگان از وجود آنها با خبر شوند. وی همچنین خرید مراکز عرضه از نمایندگی های معتبر پخش را راهکار دیگری برای جلوگیری از ورود عناوین غیر مجاز در فروشگاه ها دانسته است.
به موجب این گزارش مدیر عامل موسسه رسانه های تصویری هم که ریاست ستاد صیانت و مبارزه با محصولات غیر مجاز را دارد، خواستار آن شد که سازمان تنظیم مقررات رادیویی شرکت های اینترنتی را توجیه کند تا از میزبانی سایت های غیر مجاز فیلم و سریال پرهیز کنند. گزیده سخنان این دو مدیر به شرح زیر است. مدیر کل دفتر نمایش خانگی در یکی از معدود گفتگوهایی که با رسانه های گروهی داشته، این چنین گفته است:
«متاسفانه گاهی مشاهده میشود که برخی آثار به صورت قاچاق وارد بازار میشوند؛ از جمله برخی از انیمیشنها که به صورت قاچاق دوبله و بعد از آماده سازی هولوگرامهایی نیز به صورت جعلی بر روی آنها نصب و توزیع میشوند که تشخیص اصالت این کالاها بعضا برای فروشگاههای عرضه محصولات ویدئویی غیرقابل تشخیص است.
پارسایی اظهار کرد: تنها امکانی که برای مقابله با این معضل وجود دارد، این است که فروشندگان فقط از مراکز معتبر پخش که داری مجوز پخش محصولات فرهنگی هستند، آثار ویدئویی را تهیه و به مخاطبان ارائه کنند.
مدیر کل نمایش خانگی سازمان سینمایی اذعان کرد: متاسفانه اخیرا دو سریال با عنوان «سیندخت» و «اتوپیا» که محصول شبکه جم هستند بدون اخذ پروانه ساخت و در خارج از کشور تولید شده و با بستهبندی و هولوگرام جعلی در داخل کشور توزیع شده است. البته ستاد صیانت از محصولات سینمایی و سمعی و بصری از طریق مراجع ذیربط پیگیر این مسئله هستند و حتما از طریق مراجع قانونی با توزیعکنندگان غیر مجاز این محصولات برخورد خواهد شد.»(به نقل از ایسنا)
رئیس «ستاد سیانت از محصولات سینمایی و سمعی-بصری» با بیان اینکه مقابله با سایتهای غیرمجاز تنها در اختیار وزارت ارشاد نیست، اظهار کرد: وظیفهی شناسایی سایتهای متخلف بر عهدهی وزارت ارشاد است اما از طرفی وزارت ارتباطات نظارت بر عملکرد دارندگان مجوز سایتها را برعهده دارد؛ بنابراین به همکاری فرا وزارتخانهای نیاز داریم که تا یک ماه آینده عملی خواهد شد. ما در خواست کردیم که «سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی» در راستای اجرای وظایف قانونی خود به تمام دارندگان مجوز از آن سازمان ابلاغ کند که از ارائهی میزبانیِ وب (hosting) و دسترسی به شبکهی جهانی، به سایتهایی که بدون مجوز این وزارتخانه در زمینهی عرضهی آثار صوتی و تصویری فعالیت تجاری میکنند، خودداری کند. ( به نقل از ایسنا)
اضافه کردن نظر