بانی فیلم دوم خرداد 92- هر چند برخي مانند روزنامه جوان، «رالي ايراني» را به شدت نقره داغ كرده و آن را اثري بي‌ارزش و متضاد با فرهنگ ايراني اسلامي دانسته‌اند، اما اگر بيننده دي‌وي‌دي اول اين مجموعه بوده‌ايد، فارغ از مخالفت‌هايي از جنس آنچه ذكر شد، قطعاً جذب آن شده و سرگرم ماجراهايش مي‌شويد.
جالب آنكه در نخستين لحظات رالي ايراني، فرزاد حسني كه اجراي آن را بر عهده دارد، با اشاره به خبر چاپ شده از اين مسابقه در «باني فيلم» مي‌گويد «بيا روزنامه نوشته رالي ايراني راه افتاد، اين روزنامه ساعت هفت صبح در آمده آن وقت ما هنوز ساعت 10 اينجاييم، روزنامه از ما جلوتره!». در اين فيلم- مسابقه، سه گروه دو نفره متشكل از سحر ولدبيگي و نيما فلاح، بهنوش بختياري و الناز شاكردوست، محمدرضا فروتن و سيروان خسروي با يكديگر رقابت مي‌كنند. هر چند در طول مسابقه تأكيد مي‌شود اين زوج‌ها بايد تنها با مبلغ ناچيز 70 هزار تومان تا پايان رقابت دوام بياورند، اما در واقع هر كدام دستمزدهاي قابل توجهي براي حضور در آن دريافت كرده‌اند. گفته مي‌شود تنها دستمزد شاكردوست و فروتن هر كدام حدود 100 ميليون گرفته‌اند، اما سوژه اصلي خبر حاضر، اتفاق غيرمنتظره و جالبي است كه در پايان تصويربرداري اين مسابقه افتاده است. اقدام غافلگير كننده و به عبارت بهتر فرصت‌طلبانه يك زوج تلويزيوني در پايان اين مسابقه موجب شده تا رقباي آنان حسابي جا بخورند!
ماجرا از اين قرار بوده كه سازندگان رالي ايراني مبلغ 20 ميليون تومان براي گروه برنده در نظر مي‌گيرند. با اين حال اعضاي شركت كننده در نهايت طبق توافقي تصميم مي‌گيرند از خير اين جايزه نقدي بگذرند و آن را بين گروه پشت دوربين و عوامل فني تقسيم كنند. بر همين اساس، قرار مي‌شود هر سه گروه همزمان به محلي كه براي دريافت جايزه در نظر گرفته شده برسند و تصميم خود را عملي كنند. غافل از اينكه زوج فلاح و ولدبيگي به اين توافق جمعي پايبند نمي‌مانند. آن دو وقتي زودتر از بقيه به محل اهداي جايزه مي‌رسند، جايزه را گرفته و مي‌روند! در پي اين اتفاق، وقتي بقيه پس از مدتي معطل شدن براي رسيدن ولدبيگي و فلاح متوجه ماجرا مي‌شوند، از تعجب انگشت به دهان مي‌مانند. حالا بايد ديد در قسمت آخر اين مسابقه اتفاق مذكور چطور براي تماشاگران توضيح داده مي‌شود.
به اشتراک بگذارید
سعید رجبی فروتن
سعید رجبی فروتن

در کنار روزمرگی های معمول، این جا خودم و افکارم را ثبت می کنم. از فرهنگ و هنر تا سینما و نمایش خانگی... می توانید نوشته های من را در «روزانه های سینمایی» دنبال نمایید.

مقاله‌ها: 3861

2 دیدگاه

  1. چه باحال!

    احتمالا با خودشون گفتن چرا اونا 100 میلیون بگیرن ما کمتر؟! بعد زدن بیست میلیون رو بردن دیگه . ما همچین هنرمندایی داریم !

     

    راستی یه سوال بی ربط , سریال فرینج پس کی پخش میشه؟ دو سه سال پیش تیزرهاش رو من دیده بودم از موسسه هنر اول بود فکر کنم.

  2. ای کاش جای این سریالهای ابکی این جور برنامه ها بیشتر ساخته شه . با حضور بهترینهای سینمای ایران

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.