سوپر مارکت داران صاحب مجله شدند

"صدای مشتری" اولین نشریه تخصصی مراکز خرده فروشی و سوپر مارکت های ایران  منتشر شد. این ماهنامه که اولین شماره آن در تابستان سالجاری توزیع شد، با هدف گردش بهتر چرخه اقتصاد در بازار خرده فروشی ها، اصول مدیریت این نهادهای اقتصادی را با زبان ساده بازگو می کند. این مجله بصورت رایگان در مراکز خرده فروشی و سوپر مارکت ها توزیع می شود.

این گزارش می افزاید ، هزینه های تولید و انتشار نشریه با توجه به رایگان بودن آن احتمالاً باید از محل تامین آگهی تامین شود.

یادآور می شود پس در سالیان اخیر خرده فروشی ها و سوپر مارکت ها مراکز عمده فروش فیلم های ویدیویی در کنار ۵۰۰۰ هزار فروشگاه عرضه محصولات فرهنگی به شمار می آیند. کد ۸۰۶

 

به اشتراک بگذارید
سعید رجبی فروتن
سعید رجبی فروتن

در کنار روزمرگی های معمول، این جا خودم و افکارم را ثبت می کنم. از فرهنگ و هنر تا سینما و نمایش خانگی... می توانید نوشته های من را در «روزانه های سینمایی» دنبال نمایید.

مقاله‌ها: 3789

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.